Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit jelentenek az alábbi...

Mit jelentenek az alábbi horoszkópban a 8-as házas bolygók?

Figyelt kérdés

[link]

Illetve ilyen képlettel mivel lenne érdemes foglalkoznom?

2020. dec. 20. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is használom ezt az appot, nagyon hasznos mikor kérdőképletet akarok nézni, csak megnyitom és mutatja mi van az égen.:)

Mivel lenne érdemes foglalkoznod?

Az aszcendens ura egyben a Medium Coeli ura is a nyolcas házban, a skorpióban, tehát elsősorban a saját lelkeddel, aztán másokével...

Nyilván nem véletlen, hogy erre az ösvényre tévedtél.

Komoly önérvényesítő erő van benned, ha ezt mások megsegítésére fordítanád, egy magasabb cél szolgálatába állítanád, az elvezethetne a kiteljesedettség érzéséhez.Hatos ház ura a Nap a Kosban van, tehát neked egyértelműen nem való az alárendelt szerep, te pionír vagy, úttörő.A Szaturnusz a 11-es, és 12-es házak ura a 12-es házadban áll a Halakban, trigonban a születési uralkodóval, tehát egyértelműen van energiád az emberek, a közösség szolgálatához, akár spirituális területen, aki mint pszichológus.

De...

Előbb magadat ismerd meg.

Egyébként mi az ami érdekel?

2020. dec. 20. 23:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Mindig elolvasom a hozzászólásaidat, sokat tanulok belőlük :)

Érdekel az emberek működése, hogy hogyan formálták őket az életeseményeik; könnyen találok párhuzamokat a múltban levő sérüléseik és a jelen problémáik között. Viszont nem gondolom magam túl együttérzőnek. Nem vagyok velük szelíd és türelmes, mint egy jó szülő, aki szeretettel nevel, de számíthatnak az elfogadásomra, nem jellemző rám az ítélkezés.

Úgy érzem, hogy nagyon ellentétes vonásokkal rendelkezem, és gyakran másként látnak, mint ahogy gondolom. Félszegnek, gyámoltalannak érzem magam, miközben inkább egy harckocsiként szoktak jellemezni. Lehetséges, hogy ezt a hangsúlyos 1-es házas bolygók a kosban és a halak aszcendens okozzák?

Úgy veszem észre, már a külsőm, vagy a kisugárzásom is elég figyelemfelkeltő, ezzel, illetve a korrekt hozzáállásommal könnyen érvényesülök, de ezért nem kell sokat tennem. Hétköznapi helyzetekben, pl. ügyintézés, vásárlás, utazás, is előnyökhöz jutok, amikor pedig ismerkedem valakivel, súlyos titkokat is megosztanak velem, és még kérnem sem kell. Nem tudom, hogy tényleg ennyire bizalomgerjesztő vagyok-e, vagy esetleg úgy beszélek és viselkedek, hogy akaratlanul manipulálok másokat.

Mindenesetre sokáig szoktak emlékezni rám, gyakran felkeresnek évekkel később olyanok, akikkel nem is voltam szoros kapcsolatban, hogy valamilyen tanácsot kérjenek, vagy ha véletlenül összetalálkozom egy emberrel, akit tényleg csak látásból ismerek, de már rég nem láttam, barátjaként üdvözöl.

Egy ideig biobolti eladó voltam, majd e-mailben és telefonon adtam tanácsokat ezekkel a termékekkel kapcsolatban. A személyes kontaktust jobban élveztem, de telefonon is sikerült megnyernem magamnak néhány vevőt, akik később direkt engem kerestek, ha más is vette fel a telefont.

Ebből a vonalból mára kissé kiábrándultam. Az álomfejtés és a fiziognómia érdekel még, illetve az, hogy az emberek közötti kapcsolatokban, kommunikációban megtaláljam a valós indítékokat a viselkedésükre. Érdekel, hogy honnan hová jutott a kapcsolat, hol rekedt meg, hogy miért hozták meg azokat a döntéseket, amiket. De arra is mindig kíváncsi voltam, hogy hogyan, milyen törés hatására jelennek meg felnőttkorban különböző fétisek, és miért pont az a fajta. (Gondolom, ilyen esetben mindig szimbolikus az imádat tárgya.) Illetve a függőségek, amelyek egy tőről erednek, de a mechanikája, jelentősége mindnek ugyanolyan, ugyanakkora az egyén életében.

Szerinted a holdcsomópontokkal érdemes foglalkozni? A felszálló szintén a 8-as házamban van. Illetve még a Chiron, ami kérdéses, az a 6-osban.

2020. dec. 21. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekel az emberek működése, hogy hogyan formálták őket az életeseményeik; könnyen találok párhuzamokat a múltban levő sérüléseik és a jelen problémáik között."

Ezt jelenti a születési uralkodó a 8.házban. Az ilyen ember stratéga, elemez, érdekli az önismeret, a lelki mozgatórugók feltárása, a titkos, okkult, rejtett dolgok, a mélységek megismerése, a nehezen elérhető tudás. A nyolcas ház a Skorpió archetípussal analóg, és a te radixodban a csúcsa éppen a Skorpióban kezdődik, ezért a Halak aszcendenshez társított vérmérsékletet másodlagosan ez a jegy is átszínezi. Amikor egy ház ura egy másik házban áll, azt "házkapcsolat" -nak nevezzük, és mivel az aszcendens az "Én" jelölője, és annak az ura van neked a nyolcas házban, így saját magadat a nyolcas házas témákon keresztül éled meg. Itt a Jupiternek érdekes a helyzete, mindenképp jelzi egy értékrend halálát.:) Eljöhet az idő, mikor megkérdőjelezed a saját világlátásodat, és teljesen átfordulsz. Ennek a folyamatnak az indítóimpulzusa az önismereti munka, amire a nyolcas házas megélésed utal. Ugyanis minél mélyebbre jutsz önmagadban, annál magasabbra akarsz majd emelkedni, úgy válnak majd bizonyos, talán most fontosnak tűnő dolgok az értékrend szintjén is teljesen jelentéktelenné.

"Úgy érzem, hogy nagyon ellentétes vonásokkal rendelkezem, és gyakran másként látnak, mint ahogy gondolom. Félszegnek, gyámoltalannak érzem magam, miközben inkább egy harckocsiként szoktak jellemezni. Lehetséges, hogy ezt a hangsúlyos 1-es házas bolygók a kosban és a halak aszcendens okozzák?"

Erre ráéreztél, igen.

Gondold végig. Az egymást váltó archetípusoknál mindig van valamilyen polaritást mutatnak, ami az egyikben beteljesedik, az a másikban a háttérbe kerül. Azért érzed magad félszegnek, és gyámoltalannak, mert a gyengédséget összekevered a gyöngeséggel, holott a valódi erő megnyilvánulása az maga az erő uralása. Ha majd eljutsz arra a pontra, ahol lényegtelenné válik mások milyennek látnak, és mersz gyenge lenni, akkor leszel valójában erős, és bátor, és ezt az érzést már el tudod engedni.

Mások motivációinak megértéséhez önmagunk valós motivációinak megértése az út. Hisz engem nem érthet meg az, aki magát sem érti.:)

Persze, érdemes foglalkozni a holdcsomópontokkal IS.

Egyébként függetlenül attól, hogy milyen nemű vagy, én itt azt látom, hogy nem kevés fizikai energiád van, érdemes figyelned rá, hogy levezesd.Ilyen állásokkal nyugodtan elmehetsz kyoukushin kai edzésre is, az nagyon sokat hozzád tenne lelki szinten. A japán harcmodorok eleve Kossal analógok, mindig egyenesen, becsülettel küzdenek, és neked is ezt érdemes tenned.

2020. dec. 21. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Erről az jutott eszembe, hogy ezt a három állást - egyes ház, aszcendens, nyolcas ház - akár felfoghatnám úgy is, mint az ösztön én, az én és a felettes én. Jó szereposztásban lenne a törtető kos, a nyolcas házban levő Plútó, ami az egészet felügyeli, és néha rápirít, de legalább is nagyban befolyásolja a sokak által csak behódoló lábtörlőként aposztrofált halak ént.

Mostanság viszont egyre inkább egyfajta kontrolvesztettséget élek meg az élet minden területén, és ez nagyon dühítő, vagy inkább elkeserítő. Annak tudom be, hogy a Neptunusz már környékezi, és hamarosan be is lép az egyes házamba; talán felerősíti az aszcendensemet.

Volt már több forduló- és/vagy mélypont az életemben - most is valami ilyesmire számítok - , sokáig jártam terápiára. De jobban szeretek az igazi emberi kapcsolatokban fejlődni, meglátni magam a másikban. Egy jó kapcsolat számomra olyan, mint két egymással szembe fordított tükör, egyre több réteg rajzolódik ki a személyiségünkből, ahogy közeledünk egymáshoz. Ezzel szemben a pszichológussal való beszélgetést inkább egy szívsebészeti beavatkozáshoz tudnám hasonlítani; "felvág", elkezdi nyiszálni az aortáimat, aztán egy ideig nagyobb a gubanc, mint volt.

Sportolni szeretek, de a harcművészetek mindig idegennek tűntek nekem, lehet, a szoros testi kontaktus miatt, vagy csak sosem tudtam átérezni a szellemiségét, esetleg nehéznek találom a saját belső folyamataimon felül még egy másik emberrel is törődni. De el tudok mélyülni a súlyzós edzésben, mert testtudatot ad, mint amikor új autóba ülsz és megtapasztalod az egyedi tulajdonságait, illetve nagy önfegyelmet kíván itt is a szabályos kivitelezés. Vagy az úszás, ami bizalmat épít a testemet körülölelő képlékeny víz által a világ felé. De ha valaki meghív egy amatőr kosárlabda csapatba, nem fogom visszautasítani azt az ajánlatot sem :)

Remélem, egy kicsit azért még kapcsolódott a témához a fejtegetésem, így jó helyen van itt. Mondjuk nem hiszem, hogy sok vizet zavarna, kétlem, hogy bárki végigolvassa rajtad kívül :D

2020. dec. 22. 03:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!