Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a bak férfiak?

Milyenek a bak férfiak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék hallani :) Az ilyen netes jellemrajzok nálam annyira nem állják meg a helyüket.

2020. dec. 12. 09:46
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Munkamániásak, karrieristák, hűtlenek.
2020. dec. 12. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos en is hasonlokat tudok mondani, mint ahogy az 1.is írja. +nagyon önzőek, öntörvényűek, DE jó szívük van ám kevésbé képesek kifejezni a szeretetüket. Nagy a birtoklási vágyuk.Ez az én tapasztalatom. Egy Bak ffi jelentkezzen! 😁
2020. dec. 12. 12:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Jelentkezzen? :D Hogy érted?
2020. dec. 12. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Egyetértek mind a két előttem szólóval. Teljesen ilyenek. 🤔
2020. dec. 12. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom meg a legbékésebb, nyugodtabb ember, akit csak ismerek. A csillagokat is lehozná nekem az égről, sosem csalt meg, jószívű.

Negatív tulajdonsága, hogy sajnos nem mindig áll ki magáért, néha mulya tud lenni, kicsit túl jóhiszemű (bár van javulás szerencsére).

2020. dec. 12. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

Egyet értek az első kettővel.

pluszban: nagy a teherbírásuk, a családjukért bármit megtennének(anyagilag) de az érzelmeiket nehezen mutatják ki, azt is inkább anyagi dolgokkal.

Hűtlenséget én nem tapasztaltam, kis agresszivitást igen, főleg ha nem azt tettem amit akart.

2020. dec. 12. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jók. :)

Egy bak fiú.

2020. dec. 12. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyilas nőként nehezen bírtam a birtoklási vágyukat
2020. dec. 12. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Lehet rájuk számítani. Ha sikerül áttörni a páncéljukon, akkor nagyon önzetlenek, segítőkészek. Az érzelmeiket tettekkel fejezik ki, nem szavakkal. Amúgy is nehezen megy nekik az érzelmek kifejezése, de attól még nagyon mélyérzésűek, csak észre kell tudni venni az apró jeleket. Kontrollmániásak. Mindent jobban tudnak, akkor is ha nem. Ilyenkor rájuk kell hagyni. Egy bakkal felesleges vitatkozni, mert nem ismeri el, ha veszített. Szexben kitartóak. Nem túl fantáziadúsak, alap dolgokat csinálnak, de azt jól. Néha kifejezetten bunkók tudnak lenni.
2020. dec. 13. 07:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Iszonyú szexik
2021. ápr. 10. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!