Bak férfihoz milyen jegyű nő illik a legjobban? Tapasztalatok?
Oroszlán vagyok, a párom bak. Nagyon harmonikus a kapcsolatunk de ebben szerintem közre játszik, hogy a holdunk azonos, az aszcendens tekintetében pedig ő is tűz jegyű, én is föld jegyű vagyok, szóval nem idegen a másik viselkedése, gondolatmódja, felfogása.
A bak nagyon makacs, ahogy már fogalmazták elég nyers, így könnyen beletapos az ember lelkébe. Azt gondolom, hogy rákként nagyon nehéz lehet a bakkal kapcsolatot tartani. Van, hogy én is csak állok és tehetetlennek érzem magam a viselkedésével szemben pl. mikor makacs. Olyan mintha a saját idegesítő tulajdonságaimat kapnám vissza felnagyítva. Nagyon nehezen nyílik meg, rengeteg munka, hogy kinyíljon...évek de a tapasztaltabbak lehet azt mondják évtizedek. Számomra ez kihívás.
Nem nagyon ismerek rákot de úgy tudom érzelmes, érzéki, a bak viszont nem bújással és öleléssel fejezi ki a szeretetét, hanem segít, megtesz érted dolgokat, tisztelettel bánik veled. Ha azt mondod neki szeretlek, a válasz legjobb esetben is egy köszönöm lesz. Szeret egyedül lenni, akkor töltődik a legjobban. Számomra ez kicsit fura, ilyenkor az oroszlán drámázik bennem, hogy "már biztos nem szeret" de nem erről van szó, csak kell neki az egyedüllét.
Rengeteg jó tulajdonsága van és persze akad kevésbé jó is de ha szembe akarjuk állítani egy rákkal... talán közös bennük, hogy szeretnek otthon lenni, fontos nekik a család, a harmónia, de szerintem érzelmileg a rák nem kapja meg azt a törődést, amire vágyik. Persze fontos, hogy milyen jegyek keverednek még benned, a másikban, hiszen az, hogy rák és bak még nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!