Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfihoz milyen jegyű nő...

Bak férfihoz milyen jegyű nő illik a legjobban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Rák nő vagyok

2020. dec. 11. 04:37
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Bak pasim volt egyszer. Én is rák nő vagyok. Nagyon meg tudott bántani többször is, és még ő volt megsértődve. Makacs és önfejű, mi pedig érzékeny és sértődődős emberek vagyunk. Nekünk csak nagyon rövid ideig működött.
2020. dec. 11. 09:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bika nő vagyok, férjem bak. 18 éve vagyunk házasok. Nagyon sértődékeny, makacs, sokszor nyers a férjem. Sok türelem kell hozzá, meg az, hogy ne vegyem magamra a hülyeségeit.
2020. dec. 11. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagybátyám a Bak a felesége Bika. Kb 20 éve házasok és van 3 szép gyerekük, illetve egy 2 hónapos unokájuk. :)
2020. dec. 11. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nyilas vagyok, és bár ők a gyengéim, azért nekem ez elég kemény dió
2020. dec. 12. 00:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szűz vagyok bak a férjem 11 éve. Nyers, makacs és magának való, de ez nem zavar mert én is ilyen vagyok és kölcsönösen szükségünk van az egyedüllétre. Amikor viszont együtt vagyunk akkor a legjobb csapat vagyunk a világon. Engem nem tud megsérteni mert kemény fából faragtak és nem vagyok érzékeny, egy hiperszenzitív rák persze, hogy nem bírja ezt, csak ritka esetekben.
2020. dec. 12. 08:57
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
Mindenképpen csak bak nő, mindkettő elképesztő érdekember és szrkeverő, jó nagy színészek, rengetegszer tapasztaltam ezt, nyilasként.
2020. dec. 14. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor mégegy nyilas. Szia! Igen, nem annyira nyíltak talán, mint mi
2020. dec. 14. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Oroszlán vagyok, a párom bak. Nagyon harmonikus a kapcsolatunk de ebben szerintem közre játszik, hogy a holdunk azonos, az aszcendens tekintetében pedig ő is tűz jegyű, én is föld jegyű vagyok, szóval nem idegen a másik viselkedése, gondolatmódja, felfogása.

A bak nagyon makacs, ahogy már fogalmazták elég nyers, így könnyen beletapos az ember lelkébe. Azt gondolom, hogy rákként nagyon nehéz lehet a bakkal kapcsolatot tartani. Van, hogy én is csak állok és tehetetlennek érzem magam a viselkedésével szemben pl. mikor makacs. Olyan mintha a saját idegesítő tulajdonságaimat kapnám vissza felnagyítva. Nagyon nehezen nyílik meg, rengeteg munka, hogy kinyíljon...évek de a tapasztaltabbak lehet azt mondják évtizedek. Számomra ez kihívás.

Nem nagyon ismerek rákot de úgy tudom érzelmes, érzéki, a bak viszont nem bújással és öleléssel fejezi ki a szeretetét, hanem segít, megtesz érted dolgokat, tisztelettel bánik veled. Ha azt mondod neki szeretlek, a válasz legjobb esetben is egy köszönöm lesz. Szeret egyedül lenni, akkor töltődik a legjobban. Számomra ez kicsit fura, ilyenkor az oroszlán drámázik bennem, hogy "már biztos nem szeret" de nem erről van szó, csak kell neki az egyedüllét.

Rengeteg jó tulajdonsága van és persze akad kevésbé jó is de ha szembe akarjuk állítani egy rákkal... talán közös bennük, hogy szeretnek otthon lenni, fontos nekik a család, a harmónia, de szerintem érzelmileg a rák nem kapja meg azt a törődést, amire vágyik. Persze fontos, hogy milyen jegyek keverednek még benned, a másikban, hiszen az, hogy rák és bak még nem jelent semmit.

2020. dec. 15. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
A lepontozások nem tükrözik a valóságot.
2020. dec. 15. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!