Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek csillagjegyűek?

Ikrek csillagjegyűek?

Figyelt kérdés
Olvastam neten, hogy az ikrek csillagjegyűek párkapcsokatban a mérleggel jön ki a legjobban, valakinek erről van tapasztalata? És még annyi, hogy azt tapasztalom magamon, hogy elég sok dolog érdekel, de ha belefogok, akkor csak pár napig érdekel, aztán teljesen nem érdekel, mert egyszerűen megunom, ezzel csak én vagyok így, vagy mással is előgurdult?

2020. dec. 1. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyukám Ikrek és van több Ikrek jegyű ismerősöm. Én Kos vagyok Skorpió holddal.

Anyukám olyan, hogy szeret csacsogni, beszélgetni ezért szeret emberek közt lenni. Nagyon szeret kommunikálni szinte szenved ha nincs körülötte valaki, akivel beszélgethet. Mindig sok ötlete van. Valamit megvalósít, valamit nem. Egyik héten nagyon akar valamit, követhező héten már nem akarja. Változó. Nem pletykás, de mindig tud valami hasznos információt, mert kíváncsi és kommunikatív. Sok emberrel beszélget így sok embertől hall mindenféle információt, ami érdekes vagy hasznos lehet. Mindig odafigyel arra, hogy mit mondanak mások és meg is jegyzi szinte szóról szóra, hogy ki mit mondott. Próbál titoktartó lenni, de nem megy könnyen neki. Előfordul, hogy kiejt olyan dolgokat amiket nem kellene. Apróbb füllentések előfordulnak nála. Telefonon is sokat csacsog a barátaival.

Unokahugom is Ikrek. Róla is eltudom mondani, hogy kommunikatív és kíváncsi, szeret emberek közt lenni és beszélgetni. Ő is odafigyel arra, hogy ki mit mond. Nála viszont nem apróbb füllentések fordulnak elő, hanem nagyobb hazugságok is. Sok dolgot megkérdőjelezünk, amit mond. Nem tudjuk már, hogy mit hihetünk el neki. Szereti keverni a szart és néhány történetet úgy ad elő, hogy ő jöjjön ki belőle jól vagy kevés veszteséggel és a másik kapja q nagyobb lecseszést. Társaságban szeret a középpontban lenni és igyekszik is mindent megtenni, hogy mindenki ráfigyeljen. Viháncol, kör közepén táncol, odapofátlankodik másokhoz, mindenbe beleszól. Állandóan a telefonon lóg. Sokat posztol instagramra, facebookra, sok üzenetet ír, telefonálgat. Kicsit rosszindulatú. Váltogatja a barátnőit hol ezzel van jóban hol azzal. Egyik összeveszik majd pár hónap múlva újra jóban vannak. Sok embert kibeszél, gúnyol a háta mögött elég rosszindulatúan, csunyán

Van egy másik Ikrek ismerősöm, de ő nem családtag csak egy ismerős. Ő is szeret emberek közt lenni, sok barátnője van, szereti az alkoholt és a bulikat. A közösségi oldalakra rendszeresen posztol képet magáról és a barátaival, családtagjaival készült képeket. Akárhova megy mindenhol cirkusz és szarkeverés van. Mindig a középpontban akar lenni már-már szinte kiharcolja magának a figyelmet. Szeret beszólogatni másoknak. Látszólag sok kapcsolata van és barátsága, de ezeknek nagyrésze inkább csak felszínes kapcsolatnak tűnik nekem. Ő is sokat lóg a telefonon. Csekkolja folyton a közösségi oldalakat. Sokat posztol instagramra, facebookra.

Mérlegekkel nem tudom hogyan jönnek ki. Van másik 2 Ikrek ismerősöm mindkettőnek Mérleg a legjobb barátja szóval gondolom kijönnek velük.

2020. dec. 4. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:
11%

Nem kéne ebben a témában válaszolgatnom úgy érzem, de néha ide keveredek és picit elszomorító, hogy sokan szentírásnak tekintik a horoszkópot és minden pozitív/negatív tulajdonságukat ezzel magyarázzák. Nem, nem a horoszkóp miatt ilyen vagy olyan valaki, minden elért célt, minden hibát az életben elsősorban magadnak, és csakis magadnak köszönhetsz.

Szóval szerintem nem a horoszkóptól függ, hogy ki mennyire jön ki a párjával.

2020. dec. 4. 12:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint a hozzá hasonló levegő jegyűekkel elég jól össze tud kapaszkodni! A Mérleg az egyik, a Vízöntő a másik! Ismerek Ikrek-Vízöntő kapcsolatot: Bonnie és Clyde 😄
2020. dec. 5. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!