Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak férfiként barátnő...

Halak férfiként barátnő nélkül teljesen esélytelen az életem?

Figyelt kérdés

Gyenge jellemű vagyok. Nincs önbizalmam. Nincsenek életcéljaim.

Alkohol, gyógyszer, drog, és szerencsejáték függőségben is szenvedek.

Pénzt képtelen vagyok hosszabb távon félre tenni, és máról-holnapra élek.

Mivel ilyen határozatlan a személyiségem, ezért nem vagyok sikeres a lányoknál.

Viszont ha nem lesz párkapcsolatom, akkor nincs kiért, miért élnem, és nem látom a célokat az életemben.

Halak csillagjeggyel végem van, ha egyedül maradok, és véletlenül nem lesz barátnőm?

Vagy mit tehet egy ilyen gyengének teremtett ember?

2020. nov. 21. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg nem másoktól függővé tenni az életed. A boldogságodnak nem attól kéne függenie, hogy van párkapcsolatod. Ha nem vagy teljes a párkapcsolat előtt, akkor abban sem leszel jobb és csak egy szar párkapcsolat lesz belőle, amiből mindenki menekülni akar.

Pl. kezdj rövidtávú célokkal. Pl. elhatározod, hogy most félreteszel pénzt, hogy nyáron el tudj utazni valahova. Cserébe lemondsz alkoholról, drogról, stb.

Tanulással és a közben elért pozitív eredményekkel szintén lehet helyettesíteni az alkohol, drog, stb. hatásait. Kezdj el tanulni egy idegen nyelvet egy jó tanárral (skypesuli pl.) akinek a bátorítása növeli az önbizalmad. Fejleszted a tudásod és úgy leszel egyre magabiztosabb.

2020. nov. 21. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Párom is halak és valóban hajlamos a függőségre és a pénzzel sem tud igazán bánni. Hát, igen, végülis mondhatjuk, hogy én voltam a megoldás számára, hisz megszeretett annyira, hogy fél év alatt sikerült a kedvemért és a segítségemmel, de persze a határozottságommal is letenni a függősége tárgyát, pénzügyekben meg annyi a megoldás, hogy én kezelem a kiadásainkat. De ettől még egyáltalán nem gyenge, se nem határozattlan. Nem leszel gyenge, csak mert vannak hibáid. Mindenkinek vannak. Ha úgy érzed, hogy egy párkapcsolat tudna kihúzni ebből a helyzetből, akkor nyiss a lányok felé, nem tudom elképzelni, hogy a nincs egyetlen egy lány sem, aki ne akarna veled megpróbálni egy kapcsolatot, persze csak úgy, ha minden, sőt a mindennél is többet bele adsz, hogy javuljanak a dolgok. Én szűz jegyűként, tökéletesen tudok együtt működni a halak párommal. Mi már 5 éve vagyunk együtt és az első fél év nehézségeit leszámítva, szinte tökéletes a boldogságunk. Persze hpzzátartozik az igazsághoz, hogy ha nem láttam volna rajta folyamatosan a javulást és változást, akkor nem maradtunk volna együtt. Ugyanis sosem állt szándékomban hogy egy függő emberrel éljek és szenvedjek és nézzem végig, ahogy tönkre teszi mindkettőnk életét. A függőség mögé láttam, (már egy éve ismertem, mikor összejöttünk) és azzal akartam lenni, akit ott láttam. És végül vele is vagyok.Egy kedves, egy szuper erős, egy figyelmes, egy szerető és egy élettel teli, vidám férfi oldalán. Kivánom, hogy te is megtaláld, akiért érdemes erődön felül megharcolnod önmagaddal.
2020. nov. 21. 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm # 2. Amikor ilyet olvasok akkor akkor úgy érzem van még remény.
2020. nov. 21. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

gyengének teremtett ember? A Halak fogékony a misztikára (én is Halak vagyok, értem a gondjaid, küzdöttem vele magam is). Tehát: a teremtést folytatni kell az embernek. Nem készáru, ami a Földre érkezik. Az első években a környezetétől tanul. Az ember az emberré levést az embertől tanulja. És azt jelenti felnőni: folytatja a teremtést. Megvalósítja önmagát divatos fogalmazásban. Zsengéi vagyunk a teremtésnek - áll Jakab levelében. A függőségektől meg kellene szabadulni - ha egyedül nem megy, kérj addiktológus orvosi segítséget. Azt nem fogja elviselni az, akinek udvarolsz, akit szeretsz, és elmenekül. És szedd össze magad.

József Attila:

Én mondom: Még nem nagy az ember.

De képzeli, hát szertelen.

Kisérje két szülője szemmel:

a szellem és a szerelem!

-------------------------------------

önbizalomhiány= önismerethiány... hisz ismerni kell, kiben bízom

Ismerd meg önmagad! - állt a delphoi szentély / jósda homlokzatán- ment oda tudni a jövőt az ember: és ezt látta: ismerd meg magad - és tudni fogod, mit tegyél, hogyan

A teljes szöveg:

„Ismerd meg magadat. Semmit sem túlságosan. Légy ura lelkednek. Kerüld az igazságtalanságot. Igazul tanúskodj. Keresd a hírt. Dicsérd az erényt. Cselekedj igazságosan. Szeresd barátaidat. Védekezz ellenségeid ellen. Gyűlöld a gőgöt. Beszélj tisztességesen. Könyörülj a segélykérőkön. Valósítsd meg célodat. Légy ura asszonyodnak. Senkit ne nézz le. Tiszteld a felsőbbséget. Hajolj meg az istenség előtt. Ne büszkélkedj erőddel. Gazdagodj igazságos úton."

2020. nov. 21. 13:53
 5/6 Manócska1 ***** válasza:
100%
persze hogy van remény. én is azt ajánlom kezdj el kis célokat elérni,ztán nagyobbakat is.. sok sikert!
2020. nov. 21. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is halak vagyok, de sok bennem a bak vonás is. Hidd el, a mai nőkért nem kár. Sose voltam olyan sz.rul, mikor nők voltak az életemben.

Na a vírus, az viszont más, az tényleg szívás. Remélem vége lesz mostmár.

Amúgy inkább olyan dolgokra akadj rá, amik nem tesznek tönkre, legyél sportfüggő, könyvfüggő, sorozatfüggő, stb.

2020. nov. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!