Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a bakjegy...

Kerdesekkel teli kérdése:

Mit gondoltok a bakjegy szulotteirol? Milyen emberek, mi a velemenyetek roluk?

Figyelt kérdés
szemelyes tapasztalatok stb.

2020. nov. 20. 22:57
 1/6 anonim válasza:
85%
Az én életemben 3 bak nő játszott jelentős szerepet. Az egyik idegbeteg, a másik beképzelt, a harmadik egy szeretetgomvóc. Nem véltem felfedezni bennük több hasonlóságot, mint más nőkben.
2020. nov. 20. 23:11
 2/6 anonim válasza:
75%
Nekem a nővérem Bak viszont én rák vagyok, ami azt jelenti, hogy ellentétes csillagjegy a kettő. Személy szerint én a maximalizmust és a kitartást tapasztaltam, emellett nem nagyon mutatja ki az érzelmeket, eléggé barátságos és segítőkész. De természetesen nem minden bak csillagjegy alatt született ember egyforma, és az sem mindegy, hogy te neked mi a horoszkópod, mert ahány ember annyiféle nézetmód.
2020. nov. 20. 23:50
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Semmit nem gondolok. Az asztrológia nemcsak annyiból áll, hogy ki melyik hónapban született.
2020. nov. 21. 03:57
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Mérleg vagyok, a legjobb barátnőm bak. Gyakran ellentmondásos, nem kifejezetten jó az emlékező képessége, viszont mindig le tud nyugtatni/fel tud vidítani. Életcélok terén sajnos eléggé elveszett. Erős, de mentálisan nem kifejezetten van a toppon. Rengeteget alszik, nagyon lusta, viszont ha szeretne valamit, kitartó. Én ilyennek szeretem őt :)
2020. nov. 21. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Amíg nem ismeritek egymást igazán, addig nagyon zárkózottnak, komolynak tűnhet. Szeretnek dolgozni, ami átmehet munkamániába is. Közelebbről megismerve már elég szórakoztatóak, szarkasztikusak, segítőkészek.
2020. nov. 21. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bak vagyok és nagyon makacs, igazságkimondó, szarkasztikus, igazságos és nem túl türelmes és hát elmondható, hogy "kicsit" érzelmetlen vagyok. Ezek a "rossz" tulajdonságok. A jók meg nyilván nem mind horoszkóphoz kötött. Szeretek dolgozni, sose vezérelnek az érzelmek és nagyon reálisan gondolkozom, irányítani nem szeretek, nem vonzz a nagy társaság, kevés barátom van, de azok közeliek, a többiek ismerősök, spórolós vagyok. Nem nyílok meg rögtön, mindenkinek megadom az alap kedvességet, de nem adom ki magam. Skorpió az anyukám és egyáltalán nem jövök ki vele. Több ismerősöm is pont skorpió és hát vagy én nyelek vagy ők, de legtöbbször én, mert nem érdekel a vita. Sokan mondták, hogy jól tudok vigasztalni, mert az igazat mondom és reálisan :) És szeretek másokon segíteni önzetlenül, "jobb adni, mint kapni" elven működöm :)
2020. dec. 10. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!