Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a bak...

Mi a véleményetek a bak csillagjegyről?

Figyelt kérdés
Bak vagyok, ikrek asszcendessel.:)
2020. nov. 20. 19:55
 1/10 Austin33 ***** válasza:
72%
Az egyik kedvenc csillagjegyem .Illetve ...akik ebbe a hónapban születtek. Viccesek,empatikusak,lehet velük sokt beszélgetni,nevetni,lazák,nem kérkednek,nincs sok rossz tulajdonságuk. Kedvencek.
2020. nov. 20. 20:28
 2/10 Austin33 ***** válasza:
100%
Férfi vagy, vagy nő?
2020. nov. 20. 20:30
 3/10 A kérdező kommentje:
2020. nov. 20. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szűz vagyok, a nőkkel jól megvagyok, a bak sógornőm az egyik legjobb barátnőm, vicces, elfogadó, türelmes, segítőkész, ugyan kicsit főnökösködő de érzékeli hol a határ. A bak férfiak viszont messze a legszexibbek minden jegy közül, messziről felismerem őket. Titokzatosak, visszafogottak, viccesek, magabiztosak.
2020. nov. 20. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Imádom. Bak vagyok. (XD)

Van egy Rák barátom. Azt mondja nagyon őszinte, egyenes vagyok. Én nem értek ehhez, de ezt emeli ki legtöbbször, hogy ez bennem annyira bakos.

Ahogy olvastam a gyakorin a véleményeket a bakról, több negatívat találtam mint pozitívat. Pedig elég jónak éreztem magam bak létemre, nem értettem, miről beszélnek. Olvastam olyan poént is, hogy két bak hogy reagál egymásra? Sehogy, mert mindig dolgoznak és sose látják egymást.

2020. nov. 20. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van Bak munkatársnőm, én Rák vagyok. Tudja, hogy simán lealázhatna, de nem teszi. Nagyon racionális, kérdez mindig, nem hagyja magát, van benne dominancia, lehet tőle tanulni. Bejönne.
2020. nov. 21. 22:51
 7/10 Austin33 ***** válasza:
100%
A Rák férfi és a Bak hölgy kiválló párosítás
2020. nov. 22. 10:18
 8/10 anonim válasza:
100%

Nagyon szeretem a bak jegyű embereket, mert intelligens(a legtöbb), és megbízhatóak. :)

A testvérem is az, és nagyon jól kijövünk. :) Én mérleg jegyű vagyok.

2020. nov. 23. 07:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádom őket. Empatikusak, viccesek, őszinték, egyenes emberek. Halak voltam
2021. szept. 11. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:

A bakok okos emberek és jó emberismerők is. Nem rossz szándékúak, de nagyon kemények és ridegek tudnak lenni, nem az a kegyelmes csillagjegy. Elég erősen és hamar kimutatják, ha valami nem tetszik nekik. Nem vágnak jó pofát csakúgy senkinek sem.

Sajnos kis dolgokon is nagyot tudnak robbani.

De a komoly embereket szeretik és csak azért mutatják legtöbbször azt a szigorú rideg tekintetüket, hogy a rájuk telepedő embereket elijesszék maguktól.

Nem rossz szándékúak és nagyon őszíntén tudnak szeretni. A szélhámosság tőlük áll a legtávolabb.

2022. jún. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!