Mit tudtok mondani rólam a születési dátumom alapján?
öcsém mennyi bolond ember van...most ezt komolyan gondoljátok,hogy a születési dátumból már mindent meglehet tudni???kb csak azt,hogy hány éves vagy,meg ha vmi atomkatasztrófa történt akkoriba,akkor még azt,hoyg lehet visszavagy maradva:D
ismerek nem 1 olyan embert,akik 1 napon születtek,sőt még olyat is,akik egymás mellett voltak a kórházba,és teljesen ellentétek....nem véletlenül nem ismeri el a tudomány ezt az ágat,és nem használják ki,mert ha elismernék,és mindenkiről megmondanának sokmindnet,akkor szerintem már majdnem minden helyen alkalmaznák....pl aki 78 szeptember 5én született nem mehet bankba,mert meg van benne az öszötön,hogy kirabolja???
nevetséges...
"nem véletlenül nem ismeri el a tudomány ezt az ágat"
Figyelj, a horoszkóp csak érdekel, de nem értek hozzá...
Azt viszont tudnod kell, hogy a hetvenes években még kuruzslás miatt elvették volna az orvosi diplomámat és börtönbe csuktak volna, ha kiderül, hogy akupunktúrával kezelek embereket.
Ma akupunktúrás szakorvos vagyok !
Hogy a hivatalos tudomány mit ismer el és mit nem, arról tudnék mesélni. Persze mindenütt vannak kóklerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!