Hogy működik ez? Elcsúsztak a horoszkópok dátumai?
Sosem hittem betegesen a horoszkópokban, de ha kezem ügyébe kerül egy, akkor szívesen elolvasom. A párom 10.21-én született, és elvileg skorpió, de láttam már pár újságban, hogy nem hogy 1-2, hanem 4 nappal arrébb van csúszva a csillagjegye, és így már a mérleg lesz. Hogy ne mondjak hülyeséget, épp nézek egy weboldalt, és ott is mérlegnek írja.
Olvastam ezeket az általános jellemzőket, eddig mindig a skorpió részt néztem, nagyrészt rá tudtam húzni a leírtakat. Most megnéztem a mérleget, és ez is nagyrészt igaz rá... Akkor most mi a csillagjegye?
Azt tudod, hogy óra, percre mikor született?
Mert akkor megnézem neked.
Felesleges ezen vitatkozni, hogy mikortól skorpió, az asztrológia nem ilyen egyszerű, minden évben tényleg máskor vannak a váltások minden jegynél, és nem a kedvenc lapod szerint.:)
Jaj nem vitatkozásnak szántam, meg nincs ilyen hogy kedvenc lapom, egyszerűen csak több helyen is láttam már más-más dátumokkal. Percre pontosan nem tudom mikor született, megkérdem tőle és akkor megírom :P
Csak hogy tudjam mit olvassak fel neki ha horoszkóp akad a kezembe:D
1988. 10. 24. 8 óra 55
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!