Szaturnusz 5.hazban, Nyilas jegyben = gyermektelenseg?
Bak napjegyu no vagyok. A szuletesi kepletemben a Szaturnusz az 5.hazban van, Nyilas jegyben. 35 eves vagyok, idaig sose foglalkoztatott igazan a gyerekvallalas de a jelenlegi parommal mas a helyzet,es lassan aktualissa valik a kerdes. O az elso, akinek szulnek.
Viszont tudtommal az 5.hazas Szaturnusz rossz hatassal van a termekenysegre, foleg ha tuz jegyben is all, mint nalam. Olyat is hallottam hogy ilyen keplet egyenlo a gyermektelenseggel.
Mennyi igazsag lehet ebben?
* A legfontosabb, hogy halas koszonet mindenkinek, aki jo szandekkal valaszolt! Maradjatok mindig ilyen kedvesek. Koszonom :)
* Kedves 8, te nagyon felhuztad magad, de ugyan minek?
Ulj le mellem, hadd segitsek a szovegertesben.
Kerdesem igy kezdodik: "Bak napjegyu no vagyok. A szuletesi kepletemben a Szaturnusz az 5.hazban van, Nyilas jegyben."
A szuletesi kepletben,(kor alaku abra, ennek a neve horoszkop) minden bolygo (jelen esetben a Szaturnusz) egy bizonyos hazban (jelen esetben az 5.hazban) a haz pedig egy bizonyos csillagjegyben (jelen esetben az 5.haz a Nyilas jegyeben) helyezkedik el.
Mivel az 5.haz a Nyilas jegyben all, igy ertelemszeruen az 5.hazban elhelyezkedo bolygok is a Nyilas jegyeben allnak. Ami a Tuz elemhez tartozik, tehat tuz jegy. Sajnalom, hogy igy felzaklat, de akkor is.
Az mar csak hab a tortan, h azzal kezdtem, hogy Bak a napjegyem (vagyis a Bakot szoktam kikeresni a Blikk Napi Horoszkop rovataban).
Remelem igy mar azert vilagos,es fogsz tudni aludni. Erthetobben nem tudom leirni, en csak egy lelkes amator vagyok, raadasul nem is tuz jegyu. De azert orulok, h az aszcendensem nem kerult szoba, lehet, h elgurulna a xanax.:)
* Kedves mindenki mas, nem lepodtem meg, h ugymond szkeptikusan alltok a kerdeshez. Szivetek joga. Nem tisztje senkinek senkit sem meggyozni, mindenki maga dontse el, miben akar vagy nem akar hinni.
* Akit viszont erdekel a Blikk horoszkopon tul picit magasabb szinten, attol meg szivesen olvasok velemenyt, hozzaszolast. Holnap, a nogyogyaszati varoban ulve.;)
kérdező, engem nem érdekel, a kör ábrád és a helyedben nem nagyon küldözgetném....
De ha ki tudod másolni a linket el tudod küldeni... vagy csinálj screenshotot, paint vágd körbe, hogy csak a kör alakú ábra látszódjon
és töltsd fel ide:
utána el tudod küldeni a linket.
De én nem nagyon küldeném el, másnem privátban.
(de a lényeget már tudjuk, és arra már tudod a választ is)
#10-es, te pedig olyan ítélkező vagy, mint a Nyilasok fejletlen jórésze :D És senki se kérdezett téged, de nyugodtan megsértődhetsz :D
Engem is érdekelne a kérdező képlete majd, én írtam, hogy én inkább máshol keresgélnék a termékenység kérdésében a képleten belül.
amúgy szerinem elég a napot megmondani.
szóval linkelni se kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!