Skorpió nőként hogyan nyomjam el magamban a gonoszságot és a bosszúvágyat?
Én is elég bosszúálló vagyok, pedig halak a jegyem. Ha jogos, állj ki a véleményedért, ha jogtalanul gonoszkodsz, akkor meg nézz magadba, mélyen, hogy vajon miért vagy ilyen, pszichoanalizáld magad.
Valami hiányzik az életedből, frusztrál, és ezért gonoszkodsz.
ja az udvariassághoz hatalmas önfegyelem kell már ez is elég jo hogy idáig eljutottál
udvarias skorpio nő.. hát elég furi de biztos csini lenne
vmi sötétebb hajjal müködne de mind1
will is elég jo mert látszik ilyenekben, annyira igyekszik, tehát a leggyakrabban és legrejtettebben ö bukkan fel
multkor még a ruhája is látszott világoskék de majdnem felhöszinü-fehér volt, fizetés elött a többiek elé esett, ug kellett elintéznie a dolgot
mindenki látta az arcát vagyis tudták hogyan néz ki (a csajét mert csak akkor látszodik ha én is látom!)
tehát ez azt jelenti hogy még ö is helyet foglalt (nem tudta megirni a dogáját)
neki azt kell tudnia hogy ilyenkor már alig gyullad meg a tüz de még hinnie kell és a semmiben ujra-ujra meggyujtogatni önmaga számára, sokáig nagyon sokáig kell jol csinálnia (nagyon)
jo lene ha összeállna addig csak pontszerü villanásként jelentkezik (fog) a csajok birodalmában
de szépsége és hatalma megmarad örökre, rengeteget fog tanulni és az hasonlitani fog az én tanulásomra is
tesóm is skori ő is így járt...
teszteltük rá igazak voltak rám nem....
de ő amennyire lehetett a pszichológiában a jellemfejlődésnek is utána járt. bizos ami, alapon.
A bosszúvágy szinte mindenkiben megvan, a gonoszságot nem nagyon értem,
tesóm rövid tömör beszólásai oda bnak, nem gonoszak hanem az igazságra épül, csak nyers szúr és tőle az igazság tényleg fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!