Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak lányok ti vonzónak tartját...

Bak lányok ti vonzónak tartjátok Mérleg fiúkat?

Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ, hogy néz ki a fiú, mennyire ápolt, jóképű, sármos. És persze hogy milyen ember. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de engem nem a csillagjegye vonz, hanem az ember. És hát emberből nincs két egyforma.
2020. okt. 7. 09:08
 2/9 Shai-Hulud ***** válasza:
70%

"És hát emberből nincs két egyforma."

Dehogynem, az asztrológia szerint csak 12 féle ember létezik a Földön. Na jó, ha az aszcendenst is figyelembe vesszük, akkor max. 12*12 = 144 féle.

(Egyébként is a nők azt szokták mondani, hogy minden férfi egyforma. Nem értem, hogy akkor miért válogatnak annyit...)

2020. okt. 7. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
2: Jogos. De én nem hiszem el, hogy vannak olyanok, akik tényleg a csillagjegyekre alapozva ítélnek meg másokat. Még ha valaki tényleg 100%-ban el is hiszi ezt a sületlenséget, akkor is befolyásolják valamennyire a saját tapasztalatai. Vagy ignorálja azokat is?
2020. okt. 7. 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
2-es, több van. Nem csak napjegy meg aszcendes létezik, hanem holdjegy, meg figyelembe veszik azt is, hogy melyik bolygó éppen melyik csillagjegyben áll a születéskor. Így összesen 11 féléből lehetsz összerakva. 12^11 meg mindjárt több, mint 144
2020. okt. 7. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
4: És egész pontosan hogyan is határozzák meg a csillagok a személyiségünket? A "rezgésükkel"? Azt hiszem, ezt hallottam valakitől.
2020. okt. 7. 11:07
 6/9 anonim válasza:
Mi a párommal másfél éve vagyunk együtt és ő mérleg, én meg bak. De nem a csillagjegye alapján ítéltem meg hogy tetszik e vagy bírom e. Viszont miután összejöttünk megnéztük a párkapcsolati horoszkópunkat és teljesen igaz dolgokat írtak le rólunk.
2020. okt. 7. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem a csillagjegyétől függ hogy tetszik e valaki. De itt annyi sötét ember van hogy soha nem fogjátok megérteni! Mégis mit számít? Semmit. Mert az a lényeg hogy Ő milyen (mind külsőre mind belsőre) nem az hogy mi a horoszkópja.
2020. okt. 7. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Én Bak vagyok, és ismerek 2 Mérleg srácot, mindketten Bak lánnyal járnak :D
2020. okt. 7. 21:05
 9/9 anonim válasza:

Én bak vagyok, és igen, vonzónak tartom, bár a horoszkóp szerint nem kifejezetten ideális párosítás, de mégis.

Egyébként a mérleg férfit általában minden jegy vonzónak tartja, valahol ezt olvastam.:)

2020. okt. 8. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!