Hogyan tudnék egy halak fiút elbűvölni, hogy randira hívjon?
Én: 24l
Ő: 26f
1: ez nagyon jó!
Egyébként pedig ott kezdeném, hogy túllépnék ezen, hogy csillagjegy alapján kategorizáljak valakit. Erről ne is beszélj neki lehetőleg, hiszen az intelligencia is egy szexi dolog, főleg manapság.
Jó lenne tudni, hogy milyen viszonyban vagytok egymással jelenleg. Ismeritek egymást, szoktatok beszélgetni? Vagy teljesen ismeretlen? Némi plusz infóval segíthetnél, mert a csillagjegy az tényleg tökmindegy, azzal nem leszünk előrébb.
Ne viccelj, kinőttél te már ebből a mágia-dologból szerintem. :) Nem az óvodában vagyunk, 24 éves vagy, ha minden igaz, nőj fel egy kicsit.
A legegyszerűbb az lenne, ha valami ürüggyel meg tudnád keresni, kérhetnéd a segítségét valamiben, ami az ő "szakterülete". Mittudomén, ha jól ért a számítógépekhez, akkor megkereshetnéd egy olyan kérdéssel, hogy mit tanácsol, milyen laptopot kellene venned. Tehát vagy a munkája, vagy a hobbija kapcsán lehetne talán könnyen beszélgetésbe elegyedni vele, aztán a többi már női praktika.
De ha semmit nem tudsz róla, akkor sem ciki szerintem bejelölni Facebookon, és írni neki, hogy szeretnéd megismerni, mert szimpatikus neked. A többi meg már az ő dolga onnantól.
Utóbbit azért mertem javasolni, mert nekem is írt már így lány, és nekem bejött ez az egyenesség, hogy meg merte írni őszintén. Együtt is voltunk utána évekig, persze randira már én hívtam el.
Halak férfi inkább az a kategória, akit neked kell elhívni.
Figyelemfelkeltésre legyél szexi, mély szemezés, keresd a társaságát mosolyogj rá sokat. Nálam legalábbis ez működik halakként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!