4/14 anonim válasza:
Milyen értelemben? Én bika vagyok de erről még nem hallottam hogy lassúnak mondanának minket.
Semmit nem halogatok, sem a munkában, sem a magánéletben.
Az igaz hogy lusta vagyok, azt hallottam már a bikákról, de ez nem párosul lassúsággal. Inkább úgy nyilvánul meg hogy sok mindenbe inkább bele sem kezdek. De amibe igen, azt villámgyorsan megcsinálom, nem szeretek semmit nyújtani meg halogatni.
8/14 anonim válasza:
Igen időbe telik míg eltökélik magukat .
9/14 A kérdező kommentje:
Bak nő vagyok. Van egy bika srác, akit évek óta ismerek. Már az első perctől kezdve éreztem valami vonzódást iránta, ami azóta is megvan. Mindketten kedveljük egymást. Az utóbbi időben elkezdtünk komolyabban ismerkedni. Azt hittem jól haladnak a dolgok (randin mindig romantikus helyre vitt, a kezem fogja vagy ölelkezve sétálunk), aztán hirtelen olyan, mintha tudomást se venne rólam. Néha olyan érzésem van, mintha tesztelne, hogy biztos legyen a dolgokban velem kapcsolatban. Úgy veszem észre, hogy a bikákhoz sok idő és türelem kell.
2020. okt. 7. 01:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!