Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak lány (rák aszcendenssel)...

Halak lány (rák aszcendenssel) és bak fiú összeillenek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem, hozzád túl kőszívű egy bak.. de jó lenne tudni az ő aszcendensét is.
2010. aug. 7. 22:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom. :(
2010. aug. 7. 22:58
 3/9 anonim válasza:
Halak lány (kos aszcendenssel) és bak fiú ?
2010. aug. 7. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Istenem, de hülyék vagytok :D
2010. aug. 7. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:
2010. aug. 8. 00:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem, azonnal dobd ki. Én mondom, hallgass rám.....

omg, mennyi hülye

2010. aug. 8. 00:18
 7/9 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el ezt a szart. Marhara folosleges ezeket a legbolkapott hulyesegeket megnezned barat/baratno/parvalasztasnal. Egyszer ugy olvasd at a horoszkopokat, hogy keresed benne az altalanossagokat, amik az emberek 90%-ra jellemzoek. Az egesz ezekbol all. Semmi ertelme, csak nephulyites az egesz. Horoszkop mar keves az embereknek, ezert jott ez az aszcendens, ami pont ugyan az, megis ujszerunek hat. Szanalom az egesz ezoterika, ugy ahogy van. Es szanalmasak azok az emberek, akik mas ember tudatlansagan probalnak meggazdagodni.
2010. aug. 8. 03:10
 8/9 anonim válasza:

ezoterika es asztrologia*

A lenyeg pont kimaradt.

2010. aug. 8. 03:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel ez az egész horoszkóp dolog ökörség, igen. Az aszcenens csak arra jó, hogy a megrögzött horoszkóp-hívőknek is legyen valami magyarázata arra, hogy egyesek tulajdonságai miért vannak szöges ellentétben a horoszkóp szerintivel.
2010. aug. 13. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!