Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A vízöntőkről mi a véleményete...

Sajtoslány kérdése:

A vízöntőkről mi a véleményetek? Milyenek?

Figyelt kérdés

2020. szept. 30. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Ők csodálatosak. Intelligens, kifinomult, őszinte és szerény jegy.

Üdvözlettel egy vízöntő.☺

2020. szept. 30. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Ha számukra fontos, hogy vízöntők, akkor idióták.
2020. szept. 30. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
1-es fényezi magát, de amúgy szerény :)
2020. szept. 30. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Akiket én ismerek azok egytől egyig antiszoc, beképzelt, rátarti emberek akik azt hiszik mindenkinél különbek miközben felületesek és csak a pénz érdekli őket.
2020. szept. 30. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Annál nagyobb marha nincs, aki a csillagjegye alapján ítél meg valakit.
2020. szept. 30. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi. Ugyanis nem a születési hónaptól függ ki milyen ember. Még az asztrológia szerint sem csak 12-féle ember van. Csak a bulvár szerint.
2020. okt. 1. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként férjem vízöntő és nála nem sok jobb embert ismerek. Csodálatos férj és apa. De nyilván nem azért az, mert januárban született.
2020. okt. 1. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Rengeteg szerepet játszanak, párjukat a jó fizetés vagy jó státusz szerint választják, nagyon sokszor láttam ezt velük kapcsolatosan. Nagyon sokat beszélnek és rengeteget hazudnak.
2020. okt. 3. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Vízöntő vagyok!

Nyugodt,nem hazudok az őszínteség fontos. Nem érdekel a pénz, de úgy tudom ez nem a vízöntőségem miatt van hanem számmisztikailag. Makacs vagyok, nem beszélek sokat. Vannak furcsa dolgaim amit mások nem értenek vagy nem szeretnek. Mindent máshogy csinálok, de nem direkt hanem csak úgy jó nekem. Akiket ismerek vízöntőket 80% ban hangosak én az ellentétük vagyok.

2020. okt. 16. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!