Esetleg ismertek Bak csillagjegyben született ökölvívót? Vagy lehet MMA is.
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem, amikor megtudtam, hogy Mike Tyson Rák csillagjegyben született. Én mindig Kos- nak hittem.2020. szept. 30. 11:47
1/9 anonim válasza:
Elmondod, hogy miért ijedtél meg, hogy Mike Tysonnak rák a csillagjegye? Szerinted jelent ez bármit az ő életére, személyiségére nézve?
4/9 anonim válasza:
Én a buta emberektől ijedek meg
5/9 A kérdező kommentje:
Találtam egy Bakot, Archie Moore (mongúz) December 13, 1916
219-ből 131 KO
Ali is Bak, tényleg. Mik vannak!
Akkor ez a csillagjegyes dolog brutálisan igazságokat mond, ez ijesztő nagyon.
2020. szept. 30. 15:06
6/9 anonim válasza:
Mik azok a brutális igazságok, amik most feltárultak előtted?
7/9 anonim válasza:
Találtál egy bak bokszolót, és ebből rájöttél, hogy ez a csillagjegyes dolog brutálisan igaz? :D
Áruld már el nekem, melyik csillagjegy zárja ki azt, hogy valaki bokszoló legyen, és azonnal linkelek neked az adott csillagjegyben jó eredményeket elért bokszolót.
8/9 A kérdező kommentje:
#7 nyugi :)
2020. szept. 30. 20:06
9/9 anonim válasza:
Focisták közül pedig a vízjegyek, akik komolyak. Pár példa:
Pelé-skorpió, Messi-rák, Pires-skorpió, Eto'o-halak, Drogba-halak, Pogba-halak, Del Piero-skorpió, Rakitic-halak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!