Létezik olyan pillanat az asztrológiában amikor minden nullában(fokban) van?
És honnét indul a 0° halak, kos, nyilas?
Mármint érted halakból ment kosba s a bolygóegyüttállás is épp akkor jött létre, akkor van mihez viszonyítani és lehet következtetni...
Nem vagyok asztrrrológus de, na.
Szerintem előfordulhat, ilyen bár nem gyakori s visszafelé haladva meg lehetne találni a "pontos időt"
Bár szerintem Héberül és Latinul fel van jegyezve...Már csak a ha a népszámlálást nézzük. Amit tudunk az Heródes uralkodott, I. és II. közé tehető, azaz i.e- i.sz 33 közé...
És ez még nem is biztos hisz ezek több fordításon túlesett írások, így esélyes a félre fordítás, kiszínezés stb...
Nekem 2 bolygón is a 0°van az egyik bikából kosba, a másik korából halakba, másszóval előfordulhat. De akkor már a következőt kell (szerintem) nézni, az egyik esetben a kost, a másikban a halakat.
Lehet nullában is bolygó együtt állás, csak kérdés melyikben?
Sőt lehet Mind a 12 jegyben a hullám 1-1 bolygó....
Szóval a jóbarát melyikre gondol, mert ez indoknak elég gyatra.
A zsidó és római írásokkal megközelíthető a pontos dátum. Jel lehet a kiemelkedő figyelmet kapó esthajnalcsillag, azaz a Vénusz.
Szóval ha nagyon akarnák a bolygómozgással kikövetkeztethető egy dátum de ezt úgy tudom a keresztény dogmák tiltják, a csillagászatot és a jóslást.
Jelenleg a napforduló környékén ünnepeljük. Ami szimbolikusan helytálló, a fény diadala a sötétség felett, ugyanis innentől kezdve rövidülnek az éjszakák...S Jézus is fényt hozott a világra...
Ja ha a dátum érdekel Jesha/Jeshua valamint a Jesha bár jossef-re keresgélni... Csak tipp.
Nullában állt, ezt inkább úgy szokták mondani, hogy a bolygó például a nyilas nulla fokán áll.
Krisztus születése nem Nullában vagy egyben volt, hanem dőszámításunk előtt 3 környékén lehetett. Akkor Jupiter és szaturnusz együttállás volt illetve nagyon közel volt az égbolton a két bolygó, ezért fényesebbnek tüntek. Ezt láthatták a mágusok, akik elindultak nyugat felé.
Volt egy ilyen csillagállás nem oly régen 10-20 éve felsorakoztak a bolygók egymás mögé, de azért olyan, hogy minden Nullában legyen azaz nulla fokon csak a 12 csillagjegyek elején lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!