Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tűz jegyük miért szeretnek...

Tűz jegyük miért szeretnek gyakran veszekedni? Ezt tapasztaltatok? velük miért nem lehet hosszútávún együtt élni?

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
Kos az aszcendensem (föld napjeggyel) és utálok veszekedni sőt, kerülöm a konfliktust és elég béketűrő vagyok. Ha viszont valaki felidegel akkor tényleg meneküljön mert a dühkezelés nem az erősségem. Szerencsére viszont a legtöbb esetben ezt elvonulva teszem mert ismerem magamat és hamar lehiggadok. Azt hozzáteszem, hogy a kos férjemmel élek 10 éve és ő ugyanilyen, nagyon ritkán, kb évente 1x van nagy veszekedés, tehát nem ebből állnak a napjaink.
2020. szept. 25. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Azért van ennyi eltérés, mert a veszekedésre való hajlam leginkább önértékelési problémákból adódik. Semmi köze ennek a csillagjegyekhez. Sőt, alapvetően béketűrő emberekből is lehet idővel veszekedésre hajlamos, ha úgy formálódik a személyisége. Hullámzó is ez, biztosan mindenki tapasztalta már, hogy van, amikor sokkal kritikusabban áll dolgokhoz, máskor meg legyint olyanra is, amivel máskor kötekedne.
2020. szept. 25. 16:51
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez nem épp a csillagjegyen múlik, Bak vagyok, elvileg a legfegyelmezettebb jegy, viszont iszonyat hamar dühös leszek, ilyenkor vagy kiabálok, vagy bőgök :D
2020. szept. 25. 23:45
 14/17 anonim válasza:

Ezt figyeld:

Oroszlán vagyok legjobb barátnőm nyilas, legjobb barátom kos. Barátnőmmel teljes nyugalom, kos baráttal olykor összekoccanunk de csak amolyan cukkolásig. Mindkettőt nagyon szeretem.

2020. szept. 26. 06:33
 15/17 anonim ***** válasza:
12-esnek igaza van, kár lepontozni.
2020. szept. 26. 10:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Az alaptulajdonságaik ilyen. Érdemes tanulmányozni az alapszemélyiségtìpusokat.
2020. szept. 26. 18:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Oroszlán vagyok és nem kedvelem a vitát, igyekszem elkerülni de ha nincs más természetesen kiállok magamért. Párom föld jegy és szeret kekeckedni, hamar kezd vitát, azt mondja szeret vitázni mert verhetetlen benne.
2020. szept. 28. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!