Az ikrek csillagjegyben szerintetek meglehet bízni? Ismertek megbízható Ikrek csillagjegyűt?
nem.
legjobb barátnőm volt.
utána talált mást és vele eggyütt kibeszélt.
a legnagyobb csalódásom volt nem szivesen gondolok rá.
Igen de nem az igazi arcotok mutatjátok.Olyan álarcot húztok amilyen a másik fél.
Meg mindig kavarnak.
Ikrekként mondom, találkoztam má megbízható, és megbízhatatlan Szűzzel is pl. Tehát ez nem horoszkóp, hanem emberfüggő.
A horószkop sok emberből összesítő, de nem belőled.
Ha megbízhatatlan, kétszínű vagy,és álarcot mutatsz, az azért mert úgy döntesz, nem azért mert ezen meg azon a napon születtél.
Például én nem beszélek ki sose senkit, mert nekem szarul esne ha engem beszélnénk ki, és nem akarom hogy más szarul érezze magát,plusz undorítónak és szánalmasnak találom ezt a "tevékenységet,,
És miért? Mert én el döntöttem hogy nem fogom.
Nem azért mert a Bors napilapja ezt írta a horószkopomról.
Ami még a mérlegnél is rosszabb jegy, az az ikrek.
Kettősénű:
Egy jó indulatú énje lakozik benne és egy gonosz énje.
Egyik kezével ad, de a másikkal vissza is veszi, amit adott.
Egyik kezével kihúz a szarból, de a másik kezével belevisz a szarba.
Nagyon kiszámíthatatlanok az ikrek jegyűek.
Én azt mondom mérleg horoszkópúként, hogy senkiben sem szabad megbízni legyen akármi a horoszkópja, legyen akármilyen színű a szeme és a hajszíne, legyen akár magas az illető, akár alacsony stb.
Mert bárki aki ember, az mind át tud b***ni ha az érdeke úgy kívánja.
Csak abban bízzatok meg, akit úgy ismertek, mint a tenyereteket.
Én mérleg horoszkópúként mondom ezt, aminek az összes horoszkóp közül egy tárgy a jelképe, a többi pedig élőlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!