Szerintetek kinai horoszkóp mennyire pontos?
Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 17:38
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de a helyesírásod elég pontatlan.
2/6 Grimfox válasza:
Mivel itt nyugaton csak a 12 éves ciklusban változót ismerjük, ezért az, amit mi itt ismerünk, az nagyon nem pontos. A kínai csillagászatról még nem láttam semmilyen leírást, vagy könyvet.
3/6 anonim válasza:
Ugyan annyira mint a mi horoszkópunk. Semennyire
4/6 Aneem válasza:
Pontosan olyan eszkoz mint barmilyen mas szerszam. Hozza erto kezeben preciz hatalom ami szinte teljes valaszokat tud adni, hozza nem ertok kezeben pedig olyan munkaeszkoz ami nem ad megfelelo valaszokat.
Hasznalatahoz erzek es szaktudas szukseges, ha hajlando vagy beletenni nagyjabol 1,5 - 2 evet + gyakorlast, hamar megertheted az idominosegek mukodeset es valaszokat kaphatsz az inkarnacios feladatodra es az adott elet leckeidre is.
5/6 Sajtoslány válasza:
Én nem hiszek a kínai horoszkópban.
6/6 anonim válasza:
Kb. mint egy tescos mérleg. Szóval ha valamelyikben hinni kéne akkor a standard horoszkóp lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!