Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért olyan nehéz együtt élni...

Miért olyan nehéz együtt élni Bakkal?

Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Érzéketlen, önfejű, semmiben sem köt kompromisszumot. Jobb lett volna úgy elnevezni bak helyett, hogy öszvér.
2020. szept. 15. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Minden bakot ismersz ? Basszus nem a középkorban vagyunk, hogy ilyen hülyeségeket komolyan írjon valaki
2020. szept. 15. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Amiért a többi 11 csillagjeggyel, pff... 🤦‍♀️🙄
2020. szept. 15. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Miért lenne nehéz? Azért mert egy bizonyos hónapban született? Ez nem mondd el semmit az adott ember személyiségéről és tulajdonságairól. Van akivel egy élvezet együtt élni van akit meg emberek közelébe sem kéne engedni. Gondolj bele nagyjából 650 millió bak van a világon. Azt hiszed mindegyiknek ugyan olyan a személyisége?
2020. szept. 15. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
4%
Hát figyelj, nekem szűzként sokkal nehezebb volt együttélnem egy ikrekkel akinek be nem állt a pofája és hűtlenkedett, egy rákkal aki 0-24 nyomta az érzelgős marhaságait mint a bakkal akinek a habitusa sokkal jobban hasonlít az enyémhez. Részemről semmilyen szinten nincs igényem a folytonos pörgésre, romantikára, sokkal jobban értékelem a bak rideg, komótos mivoltját mint valakit aki folyton a seggemben lóg. Kinek kivel nehéz együttélni, főleg, hogy nem minden bak stb ugyanolyan.
2020. szept. 15. 20:34
 6/9 anonim válasza:
6%
Ahogy az előző válaszoló is írta, ez attól függ, Te milyen jegyben születtél. Én vízöntő vagyok, kiver a víz a baktól és a szűztől is, a két jegy, akivel a legnehezebben jövök ki, amennyire lehet kerülöm is őket. Egy biztos: megváltoztatni nem fogod, max. eldöntheted, akarsz-e élni vele?
2020. szept. 15. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Bikák és szüzek jól kijönnek velük általában. Attól is függ, hogy a te jegyed mi.
2020. szept. 16. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Oroszlánként néha kemény. Makacs, rugalmatlan, negatív, földhözragadt és úgy inganak az idegei, mintha a szél fújná őket.
2020. szept. 18. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Kosként nekem könnyű, kedvenc csillagjegyem ha lehet ilyet mondani
2020. okt. 15. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!