Szerintetek a halak jegy melyik jegyekkel jön ki legkevésbé?
En halak vagyok es tenyleg minden jeggyel ki birok jonni, a Merlegekkel hosszu tavon is(nem egy baratnom merleg)
A nyilasokkal csak rovid ideig(deaz nagyon joo amig tart)
Szoval talan akivel legkevesbe kijovok az az Ikrek(persze van ikrek baratnom is de nem ra gondoltam)
Oooooo a bikak eleg nehez esetek legalabbis a fiuk akiket ismerek eleg sokan bikak, es sokszor nem torodnek vele, hogy kit bantanak meg, ami eleg undorito ha engem kerdeztekxd
Halak nő vagyok, 23 éves.
Én azt vettem észre, hogy könnyen kialakítok kapcsolatot, és kb bárkivel el tudok lenni, "jóban" vagyok mindenkivel. De a legtöbb csak ilyen felszínes kapcsolat. Jóban vagyok velük, ha kettesben vagyok valakivel nagyon jól elbeszélgetünk,elnevetgélünk, de eddig tart. Kevés az olyan ember akivel szívesen tartom a kapcsolatot.
Egyébként 3 lány barátnőm is szűz volt, plusz a rákok akikkel jobban kijövök. És 2 bak férfi barátom is van. A párom pedig szintén halak.
A skorpiókkal nem jövök ki annyira jól, ők idegesítenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!