Szerintetek ezek közül a youtuberek közül kik azok, akikre illik a csillagjegyük által megadott személyleírás?
Radics Peti (Skorpió)
Avramlatosca (Skorpió)
Zsozéatya (Skorpió)
Paul Street (Vízöntő)
RBence (Vízöntő)
Farkas Timii (Ikrek)
Közülük kik azok, akikről meg tudnátok állapítani minimum 90%-ig, hogy ők azok, amik?
(attól függetlenül, hogy mennyire hisztek ezekben)
Szerintem így nagyon illik,kivéve rbence,valamiért nem illik rá a vízöntő jelző.
Nem követek magyar youtubereket,ezeket is vagy régen néztem vagy pár videójukat láttam így nem tudom senki másnak a csillagjegyét.
Illik szerintem
Bar Avramra hamarabb mondanam az Oroszlant
Btw o a kedvenc videosom😍
A felsoroltak kozul csak az Avram Latosca videoit lattam, folyamatosan kihangsulyozza hogy skorpio, es aki ehhez nem ert, igy nehez elvonatkoztatni tole.
Szerintem O ra kulsoleg es szemelyisegileg is jobban illik egy ikrek vagy merleg jelleg:) Ha jol emlekszek ikrek az aszcendse is.
Tulontul beszedes, keptelen az osszpontositasra, folyamatosan elbarangol a beszelgeteseben mas mas iranyokba...(nem negativkent), szines, kozvetlen egyeniseg, igenye van a tarsasagra es az eszmecserere foleg a korulmenyeihez merten.(kulfoldon el ami az ikrekre “vallo” dolog) szavakkal tud banni, de fizikalis jelenben mar keptelen lenne ugyanarra a reakciora mint a kepernyok elott megpedig azert mert utolagosan jon ra a helyzet merlegeset kovetoen mi az amit megerdemelt volna az illeto. Sok esetben hangsulyozza temaiban a penzt is( ez viszont szemelyiseget nezve szamomra kozonseges,negativ dolog) ami skorpio-ikrek virtusara gondolnam rahuzni ugyanis a skorpio szereti a penzt kiszagolni( video keszites /nem fizikai vagy megterhelo munkakor) az ikrek pedig szinten az agyafurtsagaval megtalalja a szamara legkedvezobb penzkereseti lehetoseget ahol a kommunikaciojaval ervenyesulhet. :)
Erdemes lenne nem feluletesen elnie es vizsgalnia egyes dolgokat, mert az eletnek melyebb retegei is vannak es attol hogy erdeklik a spiritualis dolgok meg nem lesz melygondolkozasu.
Ez az en velemenyem es meglatason amiben van pozitiv negativ es semleges is:) Aztan kitudja mi igaz es mi nem a valosagban ha az ember ismerne oket az eletben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!