Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak bak jegyű férfival?

Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Semmi jó. Vagyis de: fantasztikus szerető, nagyon izgató a titokzatos kisugárzása, gyengéd, figyelmes, kitartó és kb ennyi a pozitív. Zárkózott, beszélgetni nem lehet vele, az érzelmeit NAGYON mélyen rejtegeti sőt retteg még a sajátjaitól is sőt főleg attól. Nem tudja kezelni azt sem ha szeretik, nyilván abban az esetben ha ő sem közömbös, (ha viszont nem érdekli valaki akkor kb nem létezel számára) de ha tetszel neki akkor se várj tőle túlzott figyelmet, szemezni viszont nagyon szeretnek és apró gesztusokkal bombázzák a kiszemelt lányt, próbálkozik ezzel-azzal szolidan de végül többnyire mindig meghátrál és ha a lány nem rámenős akkor kampó az egésznek. Nőkkel kapcsolatban nagyon kritikus, nem jó neki bárki és ezt úgy értem inkább, hogy kb senki. A múltjában él, gyakorta rágódik a múltbéli döntésein, sérelmein és nagyon ragaszkodik az ideáihoz vagy konkrét nőkhöz. Szex terén előjáték mániás, imádja hosszú előjátékkal felhúzni a partnerét (és magát), domináns típus, viszont nem egy akrobata, szeret megmaradni a basic fogásoknál, azokban viszont verhetetlen. Kapcsolatban hűséges, anyagiakban elég jó, állhatatos, kicsinyes, rideg, hajlamos az igénytelenségre, vitatkozni nehéz vele mert csak neki lehet igaza, zárkózott, főnökösködő alkat és hajlamos megfeledkezni a partneréről ha belemerül a munkájába vagy a hobbijába.

Nagyon nehéz esetek a bak férfiak (a nők kevésbé), az út a szívükig kb taposóaknákkal van kikövezve, egy apró hiba és részéről téma lezárva, de ha esetleg kapcsolatba elegyedsz vele akkor is kösd fel a gatyádat ugyanis rohadt nehéz a rigolyáikat úgy elviselni, hogy közben fele annyit nem kapsz vissza érzelmileg mint amennyit te beletettél.

Ezeknek ellenére életem legnagyobb szerelme egy bak volt és szerintem örökre ő is marad. One of kind egy férfi volt, felejthetetlen.

2020. szept. 1. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Nincs olyan, hogy bak férfi. Az asztrológia nemcsak a születési hónapból áll.
2020. szept. 1. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Annyira találót írtál 1-es. Én is szenvedek egy bak pasival. Pont olyan, amilyennek leírtad.
2020. szept. 2. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Hiszek a jellemrajzokban és többektől hallom, hogy nehéz esetek. Az én bakom csökönyös, morgós, hirtelen haragú, rugalmatlan és érzelemmentes. Olyan apróságok miatt képes kiborulni, amik nekem fel sem tűnnek, nem törődöm velük. Van amikor normál módon funkcionál de képes bármelyik pillanatban visszatérni ehhez a negatív közeghez. A jó tulajdonságok természetesen ugyanúgy jellemzik, viszont a negatívakat elég nehezen élem meg. Nem tudom hogyan lehetne kibillenteni...nem gondolnám, hogy ez a világfájdalom boldogsággal tölti el.
2020. szept. 3. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon talaloan es reszletesen leirtad a bak jellegu ferfiakat elso, ezt en is csak megtudnam erositeni annak ellenere hogy kapcsolatba en nem keveredtem veluk!

Tobb bak ferfi is volt az eletemben abban a formaban, hogy naluk en voltam az az egy no akirol beszeltel :) Soha nem lett koztunk kapcsolat, de 5-10 ev utan sem hagytak/hagyjak annyiban. Nem tudnak beszelgetni, keptelenek a megfelelo szavakat talalni az adott szituaciora 😂 Nagyon anyagiasak, sot szerintem ez mar sok esetben a sajat szarukat is kategoria de az biztos hogy nem talalkoztam meg csoro bak jegyuvel, es a hagyomanyos anyagi dolgaik mind megvannak kinek kisebb nagyobb de mindig van nekik.

Tudnak es akarnak is dolgozni, de csapatban nem tudnak dolgozni, dominansabbak es ontorvenyubbek ok attol. A humoruk egyebkent fergeteges en annyit rohogok nekik noi es ferfi bakoknak egyarant a leheto leghetetlenebb, legvaratlanabb helyzetben kepesek egy olyan tomor es talalo megjegyzesre hogy visitasz 😂

Altalaban foldjegyuekkel kotottek hazassagot vagy hosszutavu kiszamithato kapcsolatot amiben a no a kiszamithato hozzatennem. De biztos vagyok benne hogy nem egy szuz jegyu no peldaul az aki hozzajuk valo. Nekik igenyuk es szukseguk egy olyan partner a kapcsolatban aki kirangatja oket a mokuskerekbol, nem megszokottak stb. Eletuk az iranyitas ezert sok esetben hatarozatlan, vagy teljesen alarendelt emberrel tudnak szorozni osztani de nem abbol lesz forro szerelem reszukrol. ( tapasztalat)

Nem szeretnek egyedul maradni, ha egyedul maradtak foggal korommel azon lesznek hogy a csaladjukat visszakapjak, akkor kepesek latszat nyalizasra de egyebkent csak a sajat onzoseguket akarjak kielegiteni. Ha csaladot alapit egyebkent a fentebb emlitett partnerekkel sok esetben nem problema mentes a kapcsolatuk sok esetben nem is huseges DE a csaladjatol akkor sem valna el. De nem is rogton alapit vagy horgonyoz le az is biztos nagyon nagyon atgondolja mint egy befektetest szinte. Birka turelmu es orok kitartas jellemzi fat lehet vagni a hatan. Szerintem a bak es a kos jellegu ferfi az aki megtestesiti a tipikus tankonyvbe illo ferfi embert. ( es ez nem azt jelenti h csak ok a ferfiak, hanem tankonyvi esetek😂)

2020. szept. 3. 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Tapasztalatom szerint 2 féle bak létezik. Az egyik a nagyon tisztelettudó, normális, akire számíthatsz bármikor. A másik, aki MINDENRE IS beképzelt, felfele nyal lefele tapos, azt hiszi ő sz.ta a spanyol viaszt. Na én ez utóbbiakat halakként jól meg szoktam szégyeníteni, és erre nem számítanak, ilyenkor nagyon meglepett pofát vágnak. :)
2020. szept. 3. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
5: uhh ezzel nagyon egyetértek, hogy a bak és a kos a legtankönyvibb (és a legszexibb) férfiak! 😁
2020. szept. 3. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Nagy a faszuk.
2020. szept. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!