Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos nő kos férfi csillagjegy...

Kos nő kos férfi csillagjegy különbségeket?

Figyelt kérdés
Ha ismertek mind a két nemből kos csillagjegyű szemelyeket, leirnatok a tapasztalataitokat, hogy milyen hasonlosagot es különbségeket vettetek észre köztük?
2020. aug. 31. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Bármi különbséget is vesz észre az ember, az nem a csillagjegy miatt van, hanem az eltérő személyiségük miatt.
2020. szept. 1. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A kos férfiak a legfárasztóbb és makacsabb személyek akikkel valaha találkoztam. Mindhárom kos férfi akit ismerek egyszerűen borzasztó. Nem bírják elfogadni ha valami nem úgy van ahogyan ők akarják, és addig b*szogatnak amíg inkább belemész csak hagyjon, tipikus vénember személyiség.

A kos nőkön ezt sose éreztem, két nőt ismertem behatóbban és nagyon édesek voltak, a belső tűzüket nem mások cseszegetésére használták hanem a saját céljaik elérésére.

De ez ahogy olvastam angol asztrológia fórumokon egy általános jelenség, talán azzal van összefüggésben hogy a mars az uralkodó bolygója a jegynek ami a maszkulinitás jelképe is.

2020. szept. 1. 22:33
 3/3 anonim válasza:
Kos ferfiakat ismertem párat, hihetetlenül kétszínű és álszent volt mind. Érdek emberek, manipulatívak. Oda édesgetik magukat az emberhez hónapokon keresztül teljesen jól kijöttök, majd történik valami agymenés és elfordulnak, mintha sose ismertek volna. Érzelmileg élérhetetlen, amikor azt hiszed, hogy egy jóbarátra tettél szert egyszecsak arcon csap a szomorú valóság, hogy semmit nem számítasz, keresztbe szalmát nem tenne érted és nem érti mi a baj ezzel. Szar alak volt egyszerűen mind...
okt. 8. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!