Mit jelent az hogy aszcendens?
Ez azt jelenti hogy milyen pár vagy milyen horoszkópú személy illik hozzám?
Vagy éppen melyik nem?
Vagy mi?
A hagyományos csillagjegyek a napjegyek, azaz azt mutatják, hogy a Nap melyik jegyben állt a születéskor. Az aszcendens a holdjegy, tehát az a jegy, ahol a Hold tartózkodott a születéskor.
A funkciója tulajdonképpen az, hogy tovább árnyalja a napjegy által meghatározott személyiségjegyeket.
a aszcendens a felkelő jegy, ami x helyen állt az égbolton, amikor megszülettél, a deszcendens meg az ellentetje, de azzal nem sokat foglalkoznak. a harmonet.hu-n kiszámíthatod a magadét, ha hiszel a horoszkópban, elvileg az aszcendens is meghatározó nem csak a csillagjegy.
keress rá a neten Abonyi Tibor horoszkóp oldalára az nagyon jó. (az egyik régi nem jön be, a másik igen de lefelejtettem,melyik)
19:59 bocs de ez hülyeség, a hold jegy az nem az aszcendens, az aszcendens a felkelő, a deszcendens a lenyugvó jegy...
www.aszcendens.lap.hu
"latin (am. Felkelő) az adott helyen és pillanatban a keleti égbolton éppen felkelő pont, állatövi jegy fokával és percével megadva vagy grafikusan ábrázolva"
ikrek csillagjegyű vagyok de olvastamhogy irták x y személyek hogy ikrek a csullagjegyük de mittomén mérleg az aszcendens vagy már nem tudom..
nekem mi az aszcendensem?
95 05 25 hajnal fél 3?
(nő)
kérlek írjátok meg mert vannak a neten ilyen kalkulátorok vagy mi de azok vhogy nem írják..
akkor ez azt jelenti hogy férfiakban a halak csillagjegyűek fognal hozzám a legjobban illeni vagy éépen hogy az nem?
kérlek erre is írjatok
elvileg föld jegyűhöz föld ejyg, vízhez víz, tűzhöz tűz, levegőhöz levegő illik, de nem ugyanaz a csillagjegy,mint az illető sajátja.
attól függ mennyir evan közel a sznapod a csillagjegyfordulóhoz, a másik jegy is jobban hat rád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!