Bakok hogy viselkednek amikor beolvasnak nekik? Ikrekel miért nem jönnek jól ki? Leginkább személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi
Bakkent sertodekeny vagyok, hirtelen haragu, nem viselem jol a kritikat, es ha valaki bant, vagy szandekosan serteget, azzal vitaba szallok, szeretem meggyozni az embereket a sajat igazamrol, amiket ervekkel tamasztok ala (szeretek vitazni)
Ikrekkel meg nem volt semmi fele kapcsolatom, igy errol a reszrol nem tudok nyilatkozni.
Szintén bakként utálok vitázni :)
Esélyes, hogy van ikrek ismerősöm, barátom, rokonom, valakim, de még azoknak se mindnek tudom a csillagjegyét, akinek ismerem a szülinapját.
Bak nővérem van, én ikrek vagyok. Szeretjük egymást, különösebb "utálat" közöttünk sosem volt.
Amúgy ő is tud megsértődni ha beszólnak neki, és úgyszintén képes hirtelenharagú lenni néha.
Láttam már bak csaj és skorpió csaj vitát.
Szerintem csak azért nem ugrott neki a bak, mert ofő óra közepe volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!