Vízöntő-skorpió női párosítás jó?
Leszbikusok?
Egyébként ha szeretik egymást akkor jó de valójában a vízöntő és skorpió a legnagyobb ellenségek.
Vagyis a skorpiónak a vízöntő.
A vízöntőt nem igazán zaklatja fel a skorpió utálkozása, ő úgy van vele, hogy csicska vaagy és letudta. Pláne mert szívesen barátkozik, így ha valaki nem bírja nem akad ki csak ráhagyja, hogy hát nem tudja értékelni a személyemet, az ő baja.
Kapcsolatban persze más, ott jól kijöhetnek mivel szeretik egymást. Minden kapcaolatban vannak viták, lesznek is. Szóval nem lesz baj.
Esetleg annyi probléma lehet kapcsolati síkon, hogy a skorpió sokkal hevesebben reagál érzelmi szituációkra, míg egy vízöntő ha reagál is, maximum percekig érdekli, a vízöntöt pl igazságtalanság a munkahelyen, vagy agyhalott politikusok stb jobban ki tudják készíteni idegileg.
Szóval maximum annyi lehet a probléma, hogy a vízöntő inkább gondolati beállítottságú, számára minden szürke, jó és rossz egyszerre, mindenben tudja a jót és a rosszat is látni, racionális.
A skorpió ellenben fekete-fehéren látja a világot ellenségekre és barátokra osztva. Számára egy dolog vagy jó vagy rossz. Nagyon mélyen él meg dolgokat és bosszúálló típus ellenben a vízöntővel.
Kapcsolatban én azt mondanám, ha jó a kommunikáció, akkor nem lesz gond, veszekedések pedig mint mondtam minden párkapcsolatban előfordulnak.
De egyébként ilyen vicces asztrológiás mémek azt hírdetik, mennyire utálja egymást a két jegy. De persze ez álltalánosítás :D
(Telefonnal pötyögtem be a választ, elnézést az esetleges hibákért)
Igen,azok:)
Igazából nem is tudom..nagyon jól kijövünk:)pedig en vagyok skorpió😁Közös hangsúly megvan mindig:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!