Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák hogy tudja kezelni Skorpió...

Rák hogy tudja kezelni Skorpió hangulatát? Van itt olyan Rák és Skorpió páros?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Inkább fordítva, volt több ilyen házaspár is a környezetemben, mindegyik elvált és mindegyik a rák miatt mert hisztis, labilis, hiperérzékeny, egoista, a skorpiók besokalltak és leléptek.
2020. aug. 25. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Jó ég, semmi köze a csillagjegyeknek ahhoz, hogy ki hogy kezel valakit.
2020. aug. 25. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
30%

Nálunk ez barátság nem párkapcsolat és épp,hogy forditva van én mint Rák vagyok a keményebb aki a szétszórt Skorpió támasza.

Az én Skorpiómnak mindig van valami gondja,mindig elégedetlen és az egész világ ellene van,mindig fáj valamije eléggé hipohonder.

Mindig tudja előre a diagnózist.Nagyon őszinte,egyenes ember ami a szivén az a száján,és megvédi a másikat.

A Rákok és a Skorpiók alapjáraton jól kijönnek egymással.Mondjuk nekem az aszcendensem skorpió ezért a természetem nem az a tipikus rák és lehet ezért is jövök ki ilyen jól az én skorpiómmal.

Én 27 ő 24/L

2020. aug. 25. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nehezen kezelem a rákom hangulat ingadozásait. Egyik pillanatban szomorú, másikban melankolikus, harmadikban bosszús, utána derűs, aztán kétségbe esik:) Rugalmasságban nagy edző, az biztos. Én sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok érzelmileg.
2020. aug. 25. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
De rendesek akik lepontoztak ezt mivel érdemeltem ki? 3-as voltam.🙄🤔
2020. aug. 25. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
A rákok és a skorpiók is az ízeltlábúak törzsébe tartoznak.A rák erős ollóival nagy sérülést okozhat a skorpiónak, de azért a skorpiót sem kell félteni, a farka végén lévő mérgező tüskéje ugyanannyira veszélyes mint a rák ollója.
2020. aug. 25. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
3, 5: szerintem azért pontoztak le, mert bár biztosan így van, amit mondasz, csak félremagyarázod a dolgokat, innentől pedig mégsem igaz. Tudod, mint amikor az állítás igaz, de az indoklás nem. Nem azért olyan a "skorpiód", mert abban a jegyben született. De gondolom ezt te sem mondtad egészen komolyan.
2020. aug. 26. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!