Ha nyilas es bak között születtem akkor melyik vagyok igazából?
Szóval pont a két jegy között, a váltónapon születtem.
Skorpió az akcendensem
Nyilas a holdjegyen
Vizöntő a vénuszom
A többire nem emlekszem már.
Nem tudom eldönteni melyik illik rám jobban. Van mikor inkabb bak van mikor nyilas
Vagy ilyen esetben mi van?
Ha így születsz akkor mind a két jegy hatása érvényesül?
Nem tudsz igy szuletni, ha tudod az aSZcendensedet akkor tudnod kellett hozza a pontos szuletesi orat es percet. Ha ez megvan nezd meg h akkor pontosan melyik jegybe esel meg, mert peldanak okaert lehet vki 79 febr 18an szuletett de meg vizonto lehet valaki 89febr 18an es mar halak.
Mindig mas utemben ernek at a bolygok a hatarokon 😊
Az okes
Legyek mondjuk nyilas meg ...
De mitol van h csomo bakra jellemzo megnyilvanilasom van ?
De tolem lehet forditva is
Szobal ha kozel szuletsz a hatarhoz akkor mind a ket jegy erosen befolyasol ? Vagy ez csak nalam van igy?
Kb ugy erzem magam mintha ket fele ember lennek egyszerre 😂 ok nem vagyok skizo meg hasonlo de de ez a kettosseg zavar.
Ez a cusps effektus, megoszlanak róla a vélemények; egyesek szerint létezik hogy ha a határon van pl a napjegyed mindkettő jegy érvényesül, valaki szerint vagy ez-vagy az.
Ha nem tudod eldönteni akkor valószínű mindkettő megvan benned, tesóm december 21.-én született és egyikbe se tudnám besorolni. De ismerek két embert akik november 22.-én születtek, egyikük nagyon skorpió másikuk nagyon nyilas. Egyéne válogatja :)
Igen eppen csak atcsusztam dec 22be
Nem tudom mennyire befolyasolo tenyezo h amugy dec 12 re kellet volna megszuletnem 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!