Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpiók lányok milyenek?...

Skorpiók lányok milyenek? Nyugodtak türelmesek olyanok mint Rákok?

Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 21:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek Skorpiók hasinlitank Rákokhoz?
2020. aug. 20. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon nem. A skorpió nők nagyon dominánsak, állandóan kell nekik a stressz és a versengés, egy gyengébb férfiből tangapapucsot csinálnak és felmossák vele a padlót majd odébbállnak. A rosszindulatúság az egyetlen szerintem amiben hasonlítanak a rákokra.
2020. aug. 20. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A-a. A skorpió egy ravasz, titokzatoskodó, érzelmeit is kamun kimutató egyén. Úgy játszik a pasikkal, mint macska az egérrel és szeme sem rebben. Sírni meg pláne nem fog, mint egy Rák.

Legfeljebb az elejtett pasik könnyeit gyűjti egy üvegben. Xd Ja, és nagyon-nagyon szeret bosszút állni, nem egy félős típus, mint a rák.

2020. aug. 20. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden csak nem nyugodt a Skorpió.A Rák sokkal nyugodtabb sőt inkább úgy fogalmaznék a Rák nyugodt a Skorpió nem.
2020. aug. 20. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Tya77 jól látja a helyzetet.
2020. aug. 20. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
Skorpió, mint domináns nő, haha. Nem találkoztatok oroszlánnal, kossal....
2020. aug. 21. 07:15
 7/8 anonim ***** válasza:
14%

Utolso megerositenem, igen a skorpio nem dominans jegy, mert a dominancia egy NYILT jatek es ebben a kos oroszlan esetleg bika a nyero!:) A skorpio sunyi mod rendezgetNE ugy a szalait hogy neki jo legyen, aztan megy a dinom danom fust meg dobperges csak hogy elterelje a figyelmet a szarsagairol. Ezt annak ellenere irom le jogy nekem pozitiv velemenyem van a skorikrol de sajnos ezek a dolgok is hozzajuk tartoznak, mint minden mas jegynek is ez a negativuma.

A rak sem azert sirdogal mert egy pipogya hatarozatlan jegy, hanem mert hatalmas szinesz es azt senki se felejtse el hogy a rak egy kardinalis (vezeto) jegy az o elemeben es nagyon is jol tudja mikor mit csinal....! Az hogy sokan a sirast gyengesegnek fogjak fel az az o bajuk! Talalkoztam en mar sirdogalo magat sanyargato rakkal, akinek 1ora mulva semmi baja sem volt csak lekezelte az adodott feszultseget! :)

Szerintem ket nagyon hasonlo jegy e ketto csak az egyik igy masik ugy!

A kos oroszlan egy gerinces egyenes jellem ok keptelenek az ilzesfajta jatszadozasra annak ellenere hogy az oroszlanokban is nagy a szineszi tehetseges ok nem engedik meg ezt maguknak:)

2020. aug. 21. 09:57
 8/8 anonim ***** válasza:
11%
Egyetertek 7 es, a skorpió és a többi vízjegy csak sunyiskodik. Mondom ezt halakként. Az oroszlánt nagyra becsülöm a batorsagáért. Soha úgy nőre nem néztem fel, mint egy oroszlánra.
2020. aug. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!