Skorpiók lányok milyenek? Nyugodtak türelmesek olyanok mint Rákok?
A-a. A skorpió egy ravasz, titokzatoskodó, érzelmeit is kamun kimutató egyén. Úgy játszik a pasikkal, mint macska az egérrel és szeme sem rebben. Sírni meg pláne nem fog, mint egy Rák.
Legfeljebb az elejtett pasik könnyeit gyűjti egy üvegben. Xd Ja, és nagyon-nagyon szeret bosszút állni, nem egy félős típus, mint a rák.
Utolso megerositenem, igen a skorpio nem dominans jegy, mert a dominancia egy NYILT jatek es ebben a kos oroszlan esetleg bika a nyero!:) A skorpio sunyi mod rendezgetNE ugy a szalait hogy neki jo legyen, aztan megy a dinom danom fust meg dobperges csak hogy elterelje a figyelmet a szarsagairol. Ezt annak ellenere irom le jogy nekem pozitiv velemenyem van a skorikrol de sajnos ezek a dolgok is hozzajuk tartoznak, mint minden mas jegynek is ez a negativuma.
A rak sem azert sirdogal mert egy pipogya hatarozatlan jegy, hanem mert hatalmas szinesz es azt senki se felejtse el hogy a rak egy kardinalis (vezeto) jegy az o elemeben es nagyon is jol tudja mikor mit csinal....! Az hogy sokan a sirast gyengesegnek fogjak fel az az o bajuk! Talalkoztam en mar sirdogalo magat sanyargato rakkal, akinek 1ora mulva semmi baja sem volt csak lekezelte az adodott feszultseget! :)
Szerintem ket nagyon hasonlo jegy e ketto csak az egyik igy masik ugy!
A kos oroszlan egy gerinces egyenes jellem ok keptelenek az ilzesfajta jatszadozasra annak ellenere hogy az oroszlanokban is nagy a szineszi tehetseges ok nem engedik meg ezt maguknak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!