Miért tartom nagyon szexinek a vízjegyű nőket?
Mit ne mondjak, kérdező, érdekes hozzáállásod van. Tehát a föld, tűz vagy levegő jegyűek nem lehetnek csodálatosak?
Dehogynem. Mindegyik az a maga módján egyéni szinten is. És elég idióta vagy, ha képes vagy ilyen dolog miatt egy jó embert elszalasztani.
UI: Én nem vagyok vizes, de köszönöm szépen, kellően csodálatosnak érzem magam, és nem hiszem, hogy egy rák pl azért lenne jobb nálam, mint ember, mint jelenség mert rák.
Üdv:
Egy épeszű ember
:*
Akkor mire jó ez a kérdésed? Csak provokálsz mindenkit.
UI: Nagyon szívesen megengedem. Milyen jófej vagyok.. nahát.. Xd
Hol mondtam én ilyet. Ezeket te akarod a számba adni. Én csupán annyit állítottam, hogy szexinek találom a vízjegyű nőket. Ez nem zárja ki azt, hogy ne tudnék elképzelni párkapcsolatot adott esetben egy eltérő jegyű nővel.
És azt gondolom, mindenkinek joga van meghatározni azt a réteget, aki neki bejön. Hogy ezt milyen személyes preferenciák alapján teszi, ahhoz pedig végképp nincs közöd.
Esetleg annyi korrekcióra hajlandó vagyok, mivel, belátom, félreérthető hogy a kérdésem kifejtésében:
"Megfigyeltem, hogy mindegyikben, akár halak, akár rák, akár skorpió van valami megfoghatatlan plusz, ami a többi nőben nincs meg SZÁMOMRA."
Nos, remélem így már oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!