Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért tartom nagyon szexinek...

Miért tartom nagyon szexinek a vízjegyű nőket?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy mindegyikben, akár halak, akár rák, akár skorpió van valami megfoghatatlan plusz, ami a többi nőben nincs meg. Valami nem evilági.

2020. aug. 13. 12:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mindegyik egy csoda *_*
2020. aug. 14. 19:28
 12/20 anonim ***** válasza:
18%

Mit ne mondjak, kérdező, érdekes hozzáállásod van. Tehát a föld, tűz vagy levegő jegyűek nem lehetnek csodálatosak?

Dehogynem. Mindegyik az a maga módján egyéni szinten is. És elég idióta vagy, ha képes vagy ilyen dolog miatt egy jó embert elszalasztani.

UI: Én nem vagyok vizes, de köszönöm szépen, kellően csodálatosnak érzem magam, és nem hiszem, hogy egy rák pl azért lenne jobb nálam, mint ember, mint jelenség mert rák.

Üdv:

Egy épeszű ember

:*

2020. aug. 15. 21:56
 13/20 A kérdező kommentje:
Tya hadd döntsem már el, hogy nekem ki a csodálatos, jó? Köszi, hogy megengeded...
2020. aug. 16. 07:45
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Akkor mire jó ez a kérdésed? Csak provokálsz mindenkit.

UI: Nagyon szívesen megengedem. Milyen jófej vagyok.. nahát.. Xd

2020. aug. 16. 14:45
 15/20 A kérdező kommentje:
Senkit nem provokálok. Szerintem te nem vagy 100-as.
2020. aug. 16. 17:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, nálad biztosan több eszem van és teljesen épelméjű vagyok. Viszont aki képes elemek alapján párt választani, azt beutalnám egy pszichiáterhez, hogy nézze már meg az agyát.
2020. aug. 16. 19:13
 17/20 A kérdező kommentje:

Hol mondtam én ilyet. Ezeket te akarod a számba adni. Én csupán annyit állítottam, hogy szexinek találom a vízjegyű nőket. Ez nem zárja ki azt, hogy ne tudnék elképzelni párkapcsolatot adott esetben egy eltérő jegyű nővel.

És azt gondolom, mindenkinek joga van meghatározni azt a réteget, aki neki bejön. Hogy ezt milyen személyes preferenciák alapján teszi, ahhoz pedig végképp nincs közöd.

2020. aug. 16. 20:01
 18/20 A kérdező kommentje:

Esetleg annyi korrekcióra hajlandó vagyok, mivel, belátom, félreérthető hogy a kérdésem kifejtésében:

"Megfigyeltem, hogy mindegyikben, akár halak, akár rák, akár skorpió van valami megfoghatatlan plusz, ami a többi nőben nincs meg SZÁMOMRA."

Nos, remélem így már oké.

2020. aug. 16. 20:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Így már teljesen más, mivel egyéni szinten ez így oké. De azért nem lepődnék meg, ha végül mégsem egy víz jegyű ember fogna meg. :d
2020. aug. 16. 20:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Persze, simán megeshet!
2020. aug. 16. 20:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!