Milyen Bika anya Rák apa milyen szülők? Ismertek ilyen szülőket?
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 14:45
1/17 anonim válasza:
Olyanok, amilyen mintát ők is hoztak otthonról, és amiket még magukra szedtek időközben. Befolyásolja az alapvető személyiségük is, és tulajdonképpen szinte minden, amit életükben láttak. Kivéve a csillagjegyüket, mert az aztán semmit nem befolyásol.
2/17 anonim válasza:
Te nem szálsz még le ezekről a csillagjegyekről?nem unod meg?
3/17 anonim válasza:
Utsó. Nem unod még, hogy másoknak osztod az észt, miközben senki nem kíváncsi rád?
Kategóriát tévesztettél öcskös.
5/17 anonim válasza:
En?osztom másoknak?😂vicces mer nem sűrűn irok ide barmit is😂drága 3as😂2es voltam😆
6/17 anonim válasza:
Akkor sem szükséges ilyet írnod ide, ha tudod, hogy hidegen hagy a téma.
7/17 anonim válasza:
Nem arrol van szó hogy hidegen hagy,mer az eleje meg irtam is neki egyik kerdesere,de mikor valaki ennyire unatkozik hogy napi szinten ilyen f.szsagokat kerdezz es ennyira unatkozik hat az mar szanalmas
8/17 anonim válasza:
1-es voltam, én pedig csak próbáltam normális választ adni. Ez most kb olyan, mint ha valaki azt kérdezné, hogy a Jézuska hogy hozza el minden háztartásba a karácsonyfát meg az ajándékokat egyetlen éjszaka alatt, én meg azt válaszolnám erre, hogy ez nem így van, a Jézuska nem létezik, hanem mindenki megveszi a fát meg az ajándékokat, csak a gyerekekkel egy ideig elhitetik, hogy nem így van, akkor én vagyok a troll, akinek nem kéne beleszólni?
9/17 anonim válasza:
Útsó.- Nagyon kifordítod, amit mondani akarok. Az asztrológiát sokan tudományként tartják számon. Nem hasonlítható össze a jézuskával meg a mikulással, ne viccelj már. Viszont a horoszkópra külön kategória van az oldalon. Az illető aki feltette a kérdést, nyilván olyan válaszokat várt, amik kapcsolódnak a fent említett csillagjegyekhez. Én csak annyit akartam mondani, hogy ne írj már olyan választ, amire nem kíváncsi a kérdező, és ne szóld le, hogy ki miben hisz.
10/17 anonim válasza:
Gondoltam azzal nem ártok, ha felhívom a figyelmét a valóságra. Persze hinni lehet, csak attól az még nem lesz valóság. Viszont a horoszkópot meg az asztrológiát sokan valóságként kezelik. Attól, hogy sokan tudományként kezelik, az asztrológia, a horoszkóp még áltudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!