Bika nők nektek tetszenek Rák csillagjegyű férfiak? Nem szoktak udvarolni Bika nőknek? Ne azt mondják hogy Vízöntő férfiak jobban bejönnek már unalmas ez
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 10:38
1/8 A kérdező kommentje:
Csak normáls válaszokat akarok olyant nem kérek horoszkóp hülyeség!
2020. aug. 7. 10:39
2/8 anonim válasza:
Bika nőknek nem minden esetben tetszenek a rák férfiak, és valószínűleg nem udvarolnak bika nőknek. Nem mondom, hogy a vízöntő férfiak jobban bejönnek nekik, nem akarlak ezzel untatni. Az én válaszom normális, és ha nem kérsz, akkor nem kapsz olyat, hogy a horoszkóp hülyeség.
3/8 anonim válasza:
Jaj hadjuk már ezt a baromságot, hogy nekem ő nem tetszhett, mert ilyen a csillagjegye. Ez a legnagyobb hülyeség a világon. Csak a megkeseredett, féleszű középkorú nők szívjákmagukba ezt a szutykot. És, igen! Leírtad, hogy nem kérsz ilyen választ, de akkor is írok, mert ez egy szabad ország és az ilyen hülyéket is szembesíteni kell a valósággal!
4/8 anonim válasza:
Nekem elsősorban a Göncölszekerek jönnek be, ritkább esetben a Cassiopeia csillagképek.
5/8 anonim válasza:
Mikor tanuljátok meg hogy a vonzalom nem ezektől függ?
6/8 anonim válasza:
Bika nőknek bejönnek a Rák pasik, mert romantikus, érzelmesek.
8/8 anonim válasza:
A bika nőként mondhatom, hogy se vízöntő se rák nem kéne. (Nem mintha ez lenne az egyetlen párválasztási szempont, mert az sokkal fontosabb, hogy dolgos legyen, őszinte és a többi..)
Kedvenc csillagjegyeim (tapasztalat alapján) mind nőket mind férfiakat nézve: bak, oroszlán, skorpió.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!