Bakot vagy Bikát szerintetek legjobban?
Valamiért vonzom a Bikákat. A Bakoktól ellenben a hideg ráz. :D
- egy Vízöntő
A bikákat. Nagyon jó szívűek.
Nekem vmiért a bakok=robotok.
-Rák 18/F
A Bikákban tetszik, hogy nagyon nőiesek, csábosak, nyugodtak, de szinte lehetetlen a közelükbe férkőzni, mert egy komplett rajongói tábort tartanak fenn maguk körül. Van egy bizalmas emberük, akinek folyamatosan eldicsekszenek/panaszkodnak arról, hogy épp kivel sikerült/nem sikerült randizni, kibe szerelmesek és kiről mi a privát véleményük.
Ez a bizalmas ember általában én vagyok, akivel már szinte mesébe illően jó a kapcsolata és valójában ezerszer jobban illünk egymáshoz, mint azok az idegenek, akiket minden áron meg akar szerezni magának.
Lényegében a társa vagyok társa helyett, de ezt a Bika többnyire észre sem veszi, mert természetesnek tartja, hogy velem minden egyszerű és kényelmes. Félredobott kabátnak érzem magam mellettük, aki bár mindig ott van, amikor kell, de mindig csak a barát zónában.
A Bak jegyű nőkkel számomra könnyebb, mert lehetek tárgyilagos, nincs szinházias megsértődési jelenet, nem nagyon kell aggódnom.
Mindent meg lehet beszélni velük és pontosan az fog történni.
Cserébe kissé nyugdíjas jellegű a hangulat, vagy legalábbis komolyabbnak, idősebbnek érződnek, mint a Bikák.
(Én Szűz jegyű vagyok, Bika aszcendenssel)
Bak ferfiak vonzobbak szamomra
A bika tul makacs nekem
Nyilas/Bak no
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!