Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak hogyan viselkedik amikor...

Bak hogyan viselkedik amikor felbosszantják akkor félelmetes lesz?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 15:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Olyant nem kérek horoszkóp hülyeség!
2020. aug. 5. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Horoszkóp hülyeseg. A bak pont ugy viselkedik mint egy halak vagy egy vizonto.
2020. aug. 5. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ hogy békés természetű vagy lobbanékony esetleg attól hogy mennyire türelmes, nem pedig attól hogy mikor született. Nyilas vagyok és minden ismerősöm úgy lát engem mint a világ leg nyugisabb békésebb emberét. Ezel ellentétben van egy ismerősöm akire elég csak gúnyosan nézni és elkezd kiabálni meg hisztizni. Csak hogy szemléltessem mennyire ostoba dolog horoszkóp alapján megítélni ilyeneket
2020. aug. 5. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Általában magukba zárják. Kőkemény lesz az arcuk és fagyos a tekintetük. Napokig nem fog hozzád szólni jobb esetben, rosszabb esetben örökre kitöröl az életéből. Attól függ, mit vétettél. Hiába kérsz bocsánatot, még az esetről sem hajlandó veled beszélni. A "beszéljük meg" nem működik.
2020. aug. 6. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mutatja, de sertodik. Kivulrol hideg.
2020. aug. 7. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!