A skorpiók kevésbé hajlamosak hinni a horoszkópnak?
Ez nem horoszkóptól függ hanem attól hogy mennyire vagy inteligens. Aki értelmesebb és tud logikusan vagy józan paraszti ésszel gondolkozni az nem hisz benne. Aki naiv és nem kérdőjelezi meg a dolgok valóságalapján és nem tud szelektálni a sok dolog közt amit olvas a neten, hogy mi az ami hülyeség és mi az ami valós hiteles normális információ, azok hisznek a horoszkópban.
Nem bántásból de ez így van
Engem az érdekel, hogy aki nem hisz a horoszkópban meg az ezotériában, az mi a jó istent keres itt? Hiába írjátok le, hogy hülyeség, ugyanúgy hinni fogunk benne. Aki nem érti meg, azt tudom sajnálni (csak nem akarom).
Nem sok skorpió ismerősöm van, de azok nem hisznek benne.
4-es vagyok. Akkor szórakozzon magában, azt megértem, ha leakarsz beszélni valakit a hülyeségről,de azt honnan tudod hogy nem valós? (fordítva is lehet) Aki itt feltesz egy kérdést, annak ez LÉTEZŐ dolog.
Az nem baj, ha valaki idejön szórakozni, csak tartsa tiszteletben, hogy valaki ebben HISZ, és ne kezelje analfabétának azt, akit foglalkoztat a téma.
Egyébként az a kedvencem, amikor olyan ír hozzászólást, akinek gőze sincs a témáról.
Örülök neki 5-ös válaszoló, hogy te normálisan hozzászoltál. Ha így válaszolna mindenki, nem lenne konfliktus.
Igen nyilvánvaló, hogy 12 féle ember van a világon, és az egyes csoportokra ugyanolyan személyiségjegyek vonatkoznak. Ha azt írja a horoszkóp, hogy a halakra anyagi bőség vár, akkor nyilván az indiai nyomortelepen élő "hal" is meggazdagszik. Ha azt, hogy nyilas elveszíti az állását, akkor nyilván az összes nyilas elveszti az állás.
"de azt honnan tudod hogy nem valós? " Ugyan nem nekem címezted, de akinek több az IQ-ja mint egy virágcserépnek, az tudja, hogy nem valós.
#5ös vagyok. Onnan tudom hogy az adott dologról nem valós hogy végtelenül egyértelmű mint például a szerelmi kötés vagy a vonzzás törvénye. Ez a két téma pont olyan hogy ha valaki foglalkozik vele komolyan akkor az csak rosszat tesz vele mivel olyan dologra fordítja az idejét/pénzét/energiáját aminek nem lesz hatása, ahelyett hogy önerőből próbálná elérni a céljait vagy ahelyett hogy elfoagadja avalóságot. Tegyük fel valaki szétmegy a párjával és ahelyett hogy feldolgozná a történteket, vagy megpróbálná saját maga rendbe tenni a dolgot, ahelyett elmegy szerelmi kötést csináltatni X pénzért és várja hogy a sültgalamb a szájába repüljön. Ugyan ez a helzet amikor valaki egy elhunyt hozzátartozóhoz akar kézzel lábbal ragaszkodni (szellem idézés, halottas látó stb.), ahelyett hogy megpróbálná túltenni magát a dolgon.
És az is más hogy valaki csak elhisz valamit vagy hogy annak alapján él. Azzal sincs baj ha valaki hisz a horoszkópban hát most kinek mi mozgatja meg a fantáziáját. Ez akkor problémás már ha a horoszkóp alapján elítél olyan embereket akiket nem ismer vagy esetleg a saját boldogságát taszítja el magától csak azért mert a horoszkóp azt mondja hogy ő nem jön ki jól egy bizonyos csillagjeggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!