Kiváncsi lennék...
Üdv, egy nyilas/kos nő ;)
Szia Kérdező!
Attól is függ hány éves és milyen a szocializációja. Nem lehet ennyire leegyszerűsíteni a dolgot.
Én Halak/Ikrek 43 éves nő vagyok. Egy asztrológiai elemzés során kijött, hogy a Nyilas, Ikrek, Bak, Bika napjegyű vagy aszcendens jegyű férfiakhoz vonzódom karmikusan. - Nos a férjem Rák volt (el is váltunk) pedig elvileg a Halak/Rák jó párosítás. Hát nem volt az a mi esetünkben. Főleg, hogy a válásunkban nagy szerepe volt a családjának és az anyósomnak.
Azóta volt egy kapcsolatom (2,5 év alatt 1) aki Bak volt és mint férfi nagyon bejött, szinte odavoltam érte, de sajnos kiderült, hogy nem kicsit alkoholista, ezért véget vetettem a kapcsolatnak.
Sok függ a körülményektől, a családtól, a személyiségtől, hogy lesz-e jövője a kapcsolatnak.
Amit én megtanultam a saját életemből az az, hogy lehetsz bármennyire szerelmes, ha a családja nem fogad el és a párod szorosan kötődik hozzájuk, nem vált le róluk, akkor a kapcsolatnak annyi, csak idő kérdése mikor.
Ez Big Data módszerrel jön ki?
A leghosszabb házasságok és a ffi/nő asztrológiai adatainak vizsgálata?
Van forrásod hozzá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!