Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rákok tényleg ennyire nehezen...

Rákok tényleg ennyire nehezen jönnek ki Bakokal? Tényleg fára másznak tülök?

Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
10: szerintem csak aggasztónak találjuk ezt a jelenséget. Ez azért nagyon "sötét középkor" kategória.
2020. júl. 16. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
#10 azért mert a társadalom egészének az az érdeke hogy minél kevesebb hülye legyen benne
2020. júl. 16. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 10-es!

Szerintem egyértelműen kiderül a kommentekből, hogy miért írogatnak néhányan mégis ide. A kérdés jellege indokolja, furcsa, hogy nem értetted meg, amit a 2. válaszoló írt. Normális ember szemét igenis szúrja, hogy egyesek - nem is kevesen - egy bugyuta áltudományos maszlag alapján mondanak értékítéletet másokról ("Rákok tényleg ennyire nehezen jönnek ki Bakokal?" és társai). És igen, én úgy vélem, ez ellen a hülyeség ellen szólni kell, már ameddig van energiája rá az embernek.

"Megengeded, hogy én abban higyjek amiben szeretnék felnőtt ember létemre? Köszönöm!"

Hinni sokmindenben lehet. Lehet akár a marxista, vagy a náci ideológiában is. Vagy a laposföldben, ugyanis tényleg van ilyen. Ezek is elfogadhatók akkor szerinted?

2020. júl. 16. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Bizony. Például ezeknek az embereknek is van szavazati joga, hogy mást ne mondjak. Mégis milyen alapon várhatjuk, hogy felelősségteljesen döntsenek az országunkat, közös jövőnket illető kérdésekben, ha közben ilyen szinten vannak szellemileg? És tényleg nem bántásból mondom.
2020. júl. 16. 13:54
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Kérdésre válaszolva igen, én is azt tapasztaltam több kapcsolatomból, hogy egyáltalán nem tudok kijönni a bak férfiakkal. 33N
2020. júl. 16. 16:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!