Bika csillagjegyű férfi vagyok, Mérleg aszcendenssel. Ez alapján mit lehetne elmondani rólam? (A lenti szövegen kívül.)
"A Mérleg aszcendens alapján igazságos vagy és harmóniára törekszel. Fejlett szépérzéked lehet, jellemző a jó megjelenés, de a kedves természet is. Természetes képességed van mások viselkedését visszatükrözni. Tapintatos vagy és figyelmes a környezetedre. Személyes varázzsal rendelkezel. Kerülöd a szélsőséges vagy egyoldalú álláspontokat. Mivel szükséged van a külső jóváhagyásra és elfogadásra, hajlamos vagy elnyomni saját kellemetlen érzéseidet, hogy ne sérts meg másokat. Harmónia igényed kiterjed fizikai környezetedre és személyes megjelenésedre. Képleted uralkodó bolygója a Vénusz."
+ (Ami szerintem egyáltalán nem igaz rám.)
"Szereted mások társaságát, kis és nagyobb csoportokat egyaránt, és a kapcsolatokat általában. A társasági életed a személyes érdekeid, vagy akár a családod és munkahelyed ellenében is mehet."
A bikák türelmesek, nem rohannak egyből a dolgok közepébe, ezért sokszor kalkulálnak az esetleges fennálló kockázat miatt, ami a konzekvens gondolkodásra utal. Szeretik a megerősítést, ebből nyernek erőt. Ez teszi őket naggyá. Sokat számít a külső áramból jött dicséret. Szeretik az olyan formát, ahol meg lehet mutatni a művészeti érzékletüket. A türelemmel egyaránt a kemény munka gyümölcse is jellemző rájuk, mely eufóriaként hat személyiségükre.
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!