Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilasok hogy bírják elviselni...

Nyilasok hogy bírják elviselni oroszlánt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanúgy, mint a többieket. Én nyilas vagyok, feleségem oroszlán, és tökéletesen kijövünk, már vagy 16 éve. Csak hozzáállás kérdése az egész. Aki azt mondja, hogy nem tud elviselni valakit mert bizonyos csillagjegyben született, az vagy hazudik vagy kifogást keres.
2020. júl. 12. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Elvileg a Nyilas és az Oroszlán tökéletes párosítás. :) Ehhez képest én Oroszlán vagyok, egyetlen egyszer volt Nyilas pasim, életem legrosszabb kapcsolata volt. Ő élvezte.
2020. júl. 12. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Az asztrológia nemcsak napjegyből áll.
2020. júl. 12. 18:17
 4/8 anonim válasza:
Nagyon nehezen...
2020. júl. 12. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
15%
Nyilas nő vagyok. Volt Oroszlán pasim. Állandóan uralkodni akart rajtam, el akart nyomni, amit én persze nem hagytam. Emiatt állandó volt közöttünk a veszekedés, ordibálás, még verekedtünk is néha. Később, talán mert látta, hogy így nem tud lenyomni, átment manipulátorba. Próbált minden módon lenyomni, megalázni, kisebbségi komplexusokat ültetni belém. Soha többet nem kezdenék egy ilyennel.
2020. júl. 12. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Igen. Ha egy nyilas emberrel lelövöm az oroszlànt akkor abbol szèp bundàt tudok csinàlni. Remèlem erre gondoltàl xd . Merthogy asztrologia ide vagy oda nem a jegyeid döntik el kibe leszel szerelmes .
2020. júl. 12. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, a könyvek és az internet azt írja, hogy mennyire összeillenek, emiatt is volt nekem is 16 éven át nagyon jó barátom oroszlán férfi, ebben a hiszemben voltam, s emellett több oroszlán nőt és férfit is ismerek.

Ennek a jegynek nagyon nincs önbizalma és férfiként vagy nőként szinte és szinte csak azért ismerkedik és barátkozik emberekkel, hogy szívja az energiájukat és a rengeteg igaz vagy megjátszott dícséretet. Két nagyon rossz tulajdonság, amit Nyilasként nem szeretek: rengetegszer manipulálnak a Szeretet nevében és szintén rengetegszer trehányak arra, hogy Viszonozzanak, nem is ismerik ezt a fogalmat, a hangjukkal is sokszor édes színben játszanak.

2020. júl. 13. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Anyukám oroszlán apukám pedig nyilas...

Anyám olyan 17 év után elűzte xdd

2020. júl. 13. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!