Hogyan segítsek egy mérleg férfit a döntésben?
A párom mérleg,és kb.2 hónapja nullára tettük a kapcsolatunkat.
Egyszerűen nem tud dönteni mi legyen.
Én nem sürgetem,mellette vagyok.
Hogyan tudnék segíteni a döntésben !?
Tudom,hogy egymásnak vagyunk teremtve,de sok probléma gördült elénk, mindkettőnknek időre volt szüksége,de látom hogy ő még mindig őrködik.
Ezt nem az ezotéria rovatban kellett volna megkérdezni, és az ebből a szempontból teljesen lényegtelen, hogy a párod milyen jegyű.
Azt mondd el, hogy mi tette nullára a kapcsolatotokat? A sztori az érdekes, nem az, hogy mérleg a párod. Azt sem ártana tudni, hogy férfi vagy nő? A lényeget nem írtad le.
A kérdésben itt van,férfi.
Sokat vitáztunk,mindig idegesítettem,túl sokat akartam tőle mert épp nem volt rendben az fél hogy majd ezek után is vita lesz .
És ő most nagyon nem tud dönteni,ez tipikus mérleg tulajdonság,és ezért gondoltam hogy itt kérdezem meg
Köszönöm szépen,nem hiszed el milyen sokat segítettèl!
Szerencsére lehet vele beszélni,nem az a nem törődöm pasi,de az által amit leírtál jöttem rá arra amit ő is jó ideje próbál nekem elmagyarázni,hogy időre van szüksége
Én értem amit írsz kérdező, az én párom is mérleg, és tényleg néha nagyon nehezen tud dönteni. A helyedben kicsit visszavonulnék, és hagynám hogy magában végig gondolja a dolgokat, „mérlegeljen” 😀
Ha erős a kapcsolatotok, akkor úgyis visszataláltok egymáshoz és minden rendbe jön.
Szóval a lényeg, hogy ne maceráld, ne cseszegesd, ne sürgesd, egyszerűen legyél mellette, legyél része a mindennapjainak. Hagyj neki levegőt, és időt.
Drága ötös,akkor tudod miről beszélek.
Köszönöm a tanácsokat.
Kedves hármas,neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!