Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan segítsek egy mérleg...

Hogyan segítsek egy mérleg férfit a döntésben?

Figyelt kérdés

A párom mérleg,és kb.2 hónapja nullára tettük a kapcsolatunkat.

Egyszerűen nem tud dönteni mi legyen.

Én nem sürgetem,mellette vagyok.

Hogyan tudnék segíteni a döntésben !?

Tudom,hogy egymásnak vagyunk teremtve,de sok probléma gördült elénk, mindkettőnknek időre volt szüksége,de látom hogy ő még mindig őrködik.

2020. júl. 9. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Ezt nem az ezotéria rovatban kellett volna megkérdezni, és az ebből a szempontból teljesen lényegtelen, hogy a párod milyen jegyű.

Azt mondd el, hogy mi tette nullára a kapcsolatotokat? A sztori az érdekes, nem az, hogy mérleg a párod. Azt sem ártana tudni, hogy férfi vagy nő? A lényeget nem írtad le.

2020. júl. 9. 13:37
 2/7 A kérdező kommentje:

A kérdésben itt van,férfi.

Sokat vitáztunk,mindig idegesítettem,túl sokat akartam tőle mert épp nem volt rendben az fél hogy majd ezek után is vita lesz .

És ő most nagyon nem tud dönteni,ez tipikus mérleg tulajdonság,és ezért gondoltam hogy itt kérdezem meg

2020. júl. 9. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Ez nem mérleg tulajdonság, ez a része hülyeség, nem ettől függ, hogy valaki mennyire határozott egy-egy témában. Oké, férfi, olvastam, csak aztán a leírásra koncentráltam, hogy abból milyen infókat lehet leszűrni. Te halálra szekáltad, idegesítetted, szeretne most egy kis levegőt maga körül. Nem tud dönteni, mert nem is igazán akar. Gondolom nem akarna egyedül maradni, ha együtt éltek, akkor még bonyolultabb. Valószínű, hogy tényleg időre van szüksége, de érdemes ennek határt szabni, hogy meddig vártok. Tartsatok 1-2 hónap szünetet, ha megoldható, de ne menjetek bele se vele-se nélküle kapcsolatba, mert az a legrosszabb. Én megpróbálnám megbeszélni vele, hogy miben kellene változtatni mindkettőnknek, aztán adnék egy határidőt, hogy meddig döntsön. Ha nem tud dönteni, vagy nem akar, akkor úgyis halott dolog már ez a kapcsolat, csak húznátok max. az időt vele, miközben nem is vagytok benne boldogok.
2020. júl. 9. 14:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,nem hiszed el milyen sokat segítettèl!

Szerencsére lehet vele beszélni,nem az a nem törődöm pasi,de az által amit leírtál jöttem rá arra amit ő is jó ideje próbál nekem elmagyarázni,hogy időre van szüksége

2020. júl. 9. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én értem amit írsz kérdező, az én párom is mérleg, és tényleg néha nagyon nehezen tud dönteni. A helyedben kicsit visszavonulnék, és hagynám hogy magában végig gondolja a dolgokat, „mérlegeljen” 😀

Ha erős a kapcsolatotok, akkor úgyis visszataláltok egymáshoz és minden rendbe jön.

Szóval a lényeg, hogy ne maceráld, ne cseszegesd, ne sürgesd, egyszerűen legyél mellette, legyél része a mindennapjainak. Hagyj neki levegőt, és időt.

2020. júl. 9. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Örülök, hogy hasznos volt, amit írtam (#3-as voltam). Mindenkinek szüksége van egy kis egyedül eltöltött időre. Legalábbis magamból kiindulva. Velem simán van olyan, hogy valaki sok lesz, és akkor egyre nehezebben tudom elviselni. Egy kis külön töltött idő után meg minden rendbe jön magától.
2020. júl. 9. 15:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Drága ötös,akkor tudod miről beszélek.

Köszönöm a tanácsokat.

Kedves hármas,neked is!

2020. júl. 9. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!