Honnan tudják a bolygók meg mások állásából megmondani, h egyes horoszkópoknál mi várható a jövőben?
Figyelt kérdés
Én ebben a témában teljesen szkeptikus vagyok, sztem csak olyanokat írnak a horoszkópokba, ami mindenkire igaz lehet, ezért van az, hogy többségnél bejönnek.
Maguk a horoszkópos jellemzések is tök általánosak, én elolvastam a sajátom, és tényleg volt benne igazság, de bárki más szemével nézem ezt, ez ugyanúgy elmondható.
2010. aug. 2. 13:10
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy általános volt a saját jellemzésed, mert azt egy napjegy alapján írják, nem a teljes születési képletedből, tehát tuti, hogy általános lesz. Azt hogy mi várható a jövőben nem fogja neked konkrétan megmondani a hori, csak irányt mutat és a te döntésed, hogy elfogadod-e azt az irányt.
2/4 anonim válasza:
igen, az újságban és a neten található horoszkóp csak kamu, ne higgy benne :)de a személyre szabott horoszkóp érdekes módon tökéletesen igazat ír. elég sokat csináltattam egyik ismerősömmel napi/heti horoszkópot, akár konkrétumok miatt, és nagy meglepetésemre minden bevált, pedig én is szkeptikus voltam :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem is egy nagy általánosítás az egész :D Skorpió vagyok, de elolvastam az összes csillagjegyhez szóló irományt, és majdnem mindben találtam 1-2 mondatnyi egyezést :) (Leginkább a vízöntőt éreztem rám illőnek, szinte 90%-ban, pedig nyoma sincs neki a bolygóállásaim vagy mijeim között :D) Nem mindenható a horoszkóp, akárki akármit mond, mert úgy felesleges lenne genetikáról meg neveltetésről beszélni, és akkor földönfutóvá válnék :D
4/4 A kérdező kommentje:
érzem én, h sokminden összefügg a világban, több, mint hinnénk, de az újságos és netes horoszkópok semmit nem érnek sztem se.
@14:05
nagyszerű, ak megosztanád velünk, h hogyan működik is ez, főleg hogyha tényleg bevált (azt nem veszem be, h szakmai titok :P)?
2010. aug. 3. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!