Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nem hiszek a horoszkópban, de...

Nem hiszek a horoszkópban, de úgy hallottam több, megerősített példa kapcsán, hogy a legrosszabb csillagjegy a Szűz. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Kiemelném, hogy nem alkotok véleményt, és tudom, minden csillagjegy képviselői közül akad jó és rossz ember egyaránt.

2020. júl. 2. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Én is szűz vagyok. ☺️ Nem mondanám, hogy nem kedvelnek az emberek sőt nagyon sok barátom volt mindig is, ellenlábasom pedig kb soha, konfliktuskerülő vagyok.

Ami rossz tulajdonságom az nekem is a finnyásság: ételek terén egyszerűbb felsorolni amit hajlandó vagyok megenni mint azt amit nem és viszolygok a piszkos dolgoktól, ha pl a mosogatólébe kellene benyúlnom puszta kézzel akkor szerintem sírva fakadnék. 😅 Kritikus vagyok de soha nem mondom kéretlenül, ezt bunkóságnak tartom. Nem érdekelnek más emberek érzelmei sokszor és nehezen képzelem magamat mások helyébe emiatt előfordul, hogy megbántok valakit és ahogy valaki már írta lelkifurdalást szinte sosem érzek de ha valaki jelzi a megbántottságát akkor tudok bocsánatot kérni. Nagyon analizáló vagyok és részletes, ez az iromány is hosszú lesz. 🙄 Nem szeretek az érzelmeimről beszélni hanem tartogatom őket és egyszercsak váratlanul robbanok. 🤦‍♀️ Utálom a kiszámíthatatlan dolgokat, a rémálmom pl egy szervezetlen nyaralás. Ha valamit lezárok azt lezártam és nem érdekel az a dolog többé, nagyon irritál ha nem tudok valamitől ami bosszant azonnal megszabadulni és ez emberekre is igaz amit sokan vettek már zokon. Iszonyatosan lusta és antiszociális vagyok, az alvás a hobbim, ha tehetném ki sem kelnék az ágyból és soha nem mennék emberek közé. 🙈

Gondoskodó vagyok viszont, segítőkész, racionális, konfliktuskerülő, őszinte, pedáns. Nekem egy kos aszcendensem van mellé ami miatt magabiztos vagyok, nyitott, elfogadó és rohadt türelmetlen. 😂

Volt ikrekkel kapcsolatom, nem működött mivel fűvel-fával megcsalt, igazi sztereotipikus ikrek volt. 🤷‍♀️

2020. júl. 2. 22:56
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

#11: Igen, nekem ezzel van bajom Ikrekként, hogy beskatulyáznak, pedig flörtölni se flörtölök, ha van párom.

Ráadásul korrekt egyenes vagyok, mindig megmutatom a beszélgetéseimet is, hogy ne gyártson a jelöltem tévhiteket feleslegesen.

És ennek tetejében ők csalnak meg engem XD

2020. júl. 2. 23:02
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
12: oké te lehetsz nem “ikrek jellegű”, hűséges vagy bármilyen, én nem skatulyázok be senkit pusztán csillagjegy alapján. ☺️ De az az ikrek akivel NEKEM kapcsolatom volt abszolút megfelelt az általános leírásnak sajnos és hiába kapott meg otthon mindent IS de tényleg; hiába volt fényesre nyalva a popsija, hiába jöttünk ki amúgy nagyon jól, gyakorlatilag ahogy elfordultam már másoknak udvarolt, méghozzá sikeresen... 😒
2020. júl. 2. 23:14
 14/19 anonim ***** válasza:
92%

#13: Az komolyan jó hülye lehetett ne haragudj meg.

Mások kézel-lábbal azért kaparnak, hogy egy jól működő kapcsolatuk legyen, hogy valaki "elviselje" a személyiségüket úgy, hogy boldogok...

Remélem már jobb adatott neked.

De igen, az ilyenek miatt pontosan nagyon hamar megbélyegeznek, mihelyt kiderül, hogy Ikrek vagyok, az meg hab a tortán nekik, hogy Skorpió aszcendens.

Rendben nagyon éles nyelvem van, viszont pont a szerelmet keresem, hiába Skorpió😅

2020. júl. 2. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

14: utólag az volt, egy igazi hülye de ezt akkor nem akartam elfogadni és mindent elnéztem neki mert amúgy működött. 😕 Mostmár a megfelő ember van mellettem szerencsére, köszönöm a jókívánságot. 🥰

Neked nagyon sok szerencsét kívánok és sok boldogságot az életben, kívánom, hogy megtaláld azt akit keresel. 🤗

2020. júl. 2. 23:32
 16/19 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon egyetértek a kérdezővel. Mert hosszabb távon köpönyeget forgat, hazudja az érzelmeit, nagyon anyagias lesz, ugyanúgy a férfi, mint a nő. Ez a kettő egymást érdemli meg, hogy széjjel szedjék egymást. Sokszor a nyilas nőket vagy férfiakat kerülgetik, mert azok sokszor naivak, a nyilas férfinak bőven jó az is, ha a nő csinos és az, hogy mennyire szemét, nem érdekli.
2020. júl. 2. 23:38
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
#15: Nagyon széoen köszönöm, de komolyan! Nektek meg sok sok boldogságot! 😍😍😍
2020. júl. 2. 23:41
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Nekem csak az aszcendensem szűz, de több remek tulajdonságom van, ami jellemző rájuk.

Mindenben találok hibát, de azonnal vagy hármat. Szerencsére finnyás nem vagyok, lehet mert a napjegyem bika, de a tányérokat és evőeszközöket mániákusan áttörlöm még egyszer minden étkezés előtt, akkor is, ha én mosogattam (ami nellesleg nekem kétszer annyi idő, mint más családtagjaimnak, és jár mellé egy teljeskörű konyhatakarítás is, valamint zsörtölődés a mocsok miatt, hogy nem áztatják be a tányérokat, hogy ott maradt az egy szem tészta, hogy nem ette meg a ketchupot stb). Önbizalomhiányos és szorongó is vagyok, a megfelelési kényszertől már kemény munkával megszabadultam.

2020. júl. 14. 10:20
 19/19 anonim válasza:
96%
Egyáltalán nem a szűz csillagjegy a legrosszabb, de nem is a legjobb. Én is az vagyok, nehezen emészthető és elég magának való, emiatt sokan nem értenek meg. Annak ellenére, hogy nem szeretem az embereket, tudok könnyedebb és társaságkedvelőbb lenni ha olyan kedven van, ezért paradox módon jövök le. Nem hiszek a horoszkópban, de van némi alapja, tényleg igaz, hogy a föld jegyeknek nagyon fontos a karrier, az anyagi javak és a biztonságérzet. Ezek bennem is élesen megvannak, bármit elérek, amit igazán akarok magamnak, de ami kevésbé érdekel abban tudok lusta lenni. Megfelelési kényszer, tökéletességre való törekvés, kritikusság és a rendmánia is klasszikus tulajdonság, sajnos át tud csapni a ló túloldalára és egészségtelen hatásai vannak egy idő után, így muszáj önfejlesztéssel foglalkozni és tudatosan csiszolni a rosszabb tulajdonságokon. A szűzeknek nagyon erősen ajánlott, mert a fejünkben élünk meg sok mindent és állandó kontroll alatt akarjuk tartani a dolgokat, szervezés, tervezés, kiszámíthatóság, stb, ez kiöli az élet örömeit. Az elengedéssel is komoly problémák vannak, nem szeretjük a változást és ha felborul a “tökéletesen” felépített kis életünk. Kívülről távolságtartónak és hidegnek tűnünk, de mély belső világunk van és intenzíven éljük meg az érzéseket. Mindegyikünknek van valami (akár valaki) az életben, amihez nagyon ragaszkodunk, már görcsösen is, hiába tudjuk, hogy nem építő. Ezen borzasztó sokat kell dolgozni és minden más negatívabb tulajdonságon is. Hogy pozitívabb oldalt említsek, szerintem a megbízhatóság, segítőkészség és a kitartás a legjobb tulajdonságunk, illetve hogy a többségünk intelligens és lehet velünk értelmesen kommunikálni, vitatkozni (nem veszekedni). Ahogy a számunkra fontos embereknek, úgy saját magunknak is próbáljuk a lehető legjobbat megadni. Pláne ha felismertük miken kell változtatnunk, hogy harmonikusabb és boldogabb életet tudjunk élni. Avagy hogy még tökéletesebb legyen minden. :))
2020. júl. 25. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!