Tényleg Szűz nyilasal vagy mérleggel legrosszabb páros?
Volt nyilas exem, semmi extra nem volt. Volt mérleg exem, vele sem volt semmi extra, nem működött, normálisan elváltak az útjaink mind a kettővel.
Akik viszont kiidegeltek és komolyan úgy éreztem, hogy náluk rosszabb emberrel nem hozhatott volna össze a sors azok:
1: rák: hányingerem volt az érzelgősségétől, úgy kezelt mint egy hímestojást ami egy idő után rohadtul irritáló volt és miután szakítottam vele évekig zaklatott.
2: ikrek: folyamatosan hazudozott, áltláttam rajta de csak azért is hülyének nézett, megcsalt, megalázott, az egész kapcsolat egy rakás szar volt, gusztustalan egy ember volt de úgy ki tudta magát dumálni mindenből hogy elképesztő volt és észre sem vettem, hogy érzelmeim már rég nincsenek de mégis még mindig vele vagyok.
Szűz vagyok, és kicsit durva általánksítás van. Engem annyira érdekel a pénz mint a zoknikötés.
Szűz-mérleg nagyon jó. Mondjuk intj-infp ként volt mérleggel kapcsolatom. Folytonos érzelmessége mindig felrántott egy jobb állapotba, mindig kirángatott a rossz hangulatból.
Na jó ezt sorolhatnám sokáig, de a lényeg, hogy mérleggel nekem nagyon jó volt, másikkal csak ismerettségi tapasztalatom van. Egy végtelenül unalmas, klisés ember volt. Nárcisztikus is, szóval negéz megmondani melyik volt a betegsége és melyik a horoszkópja.
Hát nyilas exemmel együtt voltam 4 "kedves" hónapot, még pár éve.
Jól megvoltunk, addig amíg meg nem csalt, majd eldobott és utána egy kis barátkozás vissza nem akart jönni hogy jaj de gonosz volt ilyenek.
Aztán sokat vitatkozunk és ez lett a vége, hogy megszakítottuk egymással teljesen a kapcsolatot.
A mérlegekből vannak nagyon cukik is, akiket nagyon szeretek de legtöbbjük példát ad hogy miért nem szeretik annyira azt a csillagjegyet :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!