Miért jó a szex a skorpió jegyű emberekkel?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallottam már ezt..2020. jún. 15. 22:52
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de nem csillagjegy alapján dől el, hogy én most jó vagyok vagy sem😄 (mondjuk nem skorpió vagyok, de attól még lehetek jó😌)
3/10 anonim válasza:
"olyan embereket választ akik a sötétségből kivezetik őt"
4/10 anonim válasza:
Nem kell barchkobázni velük, meg “ rávezetni”, hogy neked mi a jó, szinte egyből rá(d )éreznek. A pasik imádnak lent ügyködni, kérés nélkül is.
Csak az a baj, h az előjáték mint olyan , ez egyúttal nekik, ....viszont bármikor bárhol, bárkivel / bárkikkel......:)
5/10 anonim válasza:
Szenvedélyesek vagyunk, a szex számunkra olyan mint a drog. Alapvetően ugyan mely érzésűek de a hétköznapokban is az agyunk irányít minket. De szex más olyankor kikapcsolunk és csak az ösztön van. Imádunk a masiknak örömet okozni ezáltal élvezzük mi is jobban. Viszont hajlamosak vagyunk szadizmusra és mazochizmusra.
6/10 anonim válasza:
Mert önzetlen az ágyban, fantáziadús, telhetetlen, érzelmes és kifinomult. És pont kellőképpen perverz is. Most magamból indultam ki, a többi Skorpiorol nem tudok nyilatkozni, mivel Skorpio partnerem még nem volt.
8/10 peca1000 válasza:
Amikor 1-1,5 óra alatt vagy 3-4X élvez el egy nő miattam, akkor valamit tudhatok skorpió férfiként. :)
9/10 anonim válasza:
Egy skorpió nő röviden: kevés tabu + hatalmas szexuális étvágy + nem akármilyen fantázia. Skorpió pasival még az ágy is lángra lobban. Így együtt aztán tényleg bárhol bármikor bárhogyan,akár extrém vagy publikus helyen is.
10/10 Kecskeméti-Varga Kata válasza:
Én is skorpió nő vagyok, meglehetősen szenvedélyes. De nálam ez valahogy az egész életemre igaz. Mindig mindent ezer százalékkal csináltam, ha azt én választottam. Nyílván amelyik helyzet tőlem független azt nem feltétlenül. Az biztos hogy negyed század házasság után is tudok meglepetést okozni a férjemnek és bármikor el tudom csábítani 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!