Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpiokrol mia véleményetek?

Skorpiokrol mia véleményetek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
A nők furák, bosszúállóak, a férfiak családcentrikusak, de azoknak a gondolkodása sem egy tökéletes.
2020. jún. 11. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem illlyesztőek az ollóik, nem akarnám hogy megcsípjon!
2020. jún. 11. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Én az vagyok. A leírásokból nagyjából minden igaz rám, vonzó, titokzatos, féltékeny, hűséges, akaratos. Egy valami, amit mindig írnak, de rám nem jellemző, az a haragtartó. Mindig mindenkinek megbocsájtok, talán túl hamar is, vagy bocsánatkérés nélkül.
2020. jún. 11. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
#1! A Skorpió férfiak NEM családcentrikusak. Nem szeretnek osztozkodni semmin,és kevés Skorpióból lesz jó férj/ apa. Otthon főnökösdit játszanak, aki nem tartja be a szabályaikat, annak annyi. ( minél gyengébb intellektuális képességű, annál inkább kijön ez, ...de alapjáraton is nehéz velük)
2020. jún. 11. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
3 vagyok,miert kellett lepontozni?
2020. jún. 11. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Ne keress semmi logikát a pontozasban. Én sose nézem. Negyesssel is tökéletesen egyetértek.
2020. jún. 11. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Csaladcentrikusak, ertelmesek, baratsagosak, okosak, de bosszuallok, titokzatos, nagyon tudnak szeretni es ki is mutatjak ha erzik h van ertelme. Nagyon magukba tudnak zarkozni ha banjta valami oket.
2020. jún. 12. 06:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Titokzatoskodnak, pl. ha egy receptjéről faggatsz egy skorpió háziasszonyt, max nagy vonalakban adja át az összetevőlistát, és közben sejtelmesen mosolyog. Ez csak addig tart, amíg a bizalmába nem fogad, amit ki kell érdemelni. Ha a kedvében akarsz járni, hallgasd és fogadd meg a tanácsait, oszd meg vele, ami a szívedet nyomja.

Szívesen pletykál olyanokról, akik nála kevésbé sikeresek, és inkább csak meghitt közegben.

Hajlamos a túlzásokra, elárasztja a harag, az öröm, a büszkeség. Emiatt néha érzéketlenül viselkedhet bizonyos helyzetekben, pl. nem bírja türtőztetni magát egy szomorú történet hallatán, és mert ő boldog, ugyanúgy viháncol tovább.

Mindent tudni akar. Magáról nem beszél sokat, de téged mielőtt szóba állna veled, lecsekkol, aztán kérdezget, talán vannak elképzelései, amik tévesek.

Sőt. Olykor cselszövést vél felfedezni a viselkedésedben, de ha látja, hogy jó szándékkal közeledsz, akkor ő is megnyílik, és onnantól nem fogja vissza magát érzelmek terén és gondoskodóvá válik.

Nagyon jól emlékszik mindenre, amit mesélsz neki. Levágja, hogy milyen ember vagy kb. első blikkre, és tud annak megfelelően idomulni hozzád.

Könnyen lelkesedik és mindenhol jelen akar lenni, ő mindent megold. Emiatt kissé minden lében kanálnak szokták tartani, aki abba is belekontárkodik, amihez nem ért. Pedig sokszor csak jót akar.

Üzletben, gyógyászatban, vagy ahol emberismeretre van szükség, sikeresek.

2020. jún. 12. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!