Mit gondoltok ez igaz?
A merlegek tenyleg nagyszajuak? Megmondják a tutit stb
Avagy a masik ami érdekelne, tenyleg nyalasak, csopogosek, erzelmesek, romantikusak?
egy mérlegként nem nevezném magam nagyszájunak,de ami a szívem a számom,szóval,hogyha valamiről van egy negatív véleményem megmondom.
nem mondanám,hogy csöpögős meg nyálas,hanem csak flörtölős,de romantikusnak romantikus,bár ez rám megint nem illik:D persze egy jegynek a természete az aszcendenstől és a hold jegytől is függ.
Nekem van 2 mérleg barátnőm.
Az egyik nagyon határozott, makacs és eléggé kibír állni magáért. Néha még engem is megijeszt😂. De nagyon ambíciózus , követi az álmait.
A másik barátnőm kívülről nagyon keménynek tűnhet, de legbelül nagyon érzékeny és csak annak mutatja meg, akiben 100%-osan megbízik.
De amúgy, mindketten viccesek, meghallgatnak, akivel nagyon jóba vannak mesélnek(bármit) magukról. Imádnak kibeszélni másokat(bár melyik jegy nem ).
Nagyon bírom őket!
Remélem válasz a kérdésedre én így ismerem a jegyeket.
Tényleg nagyszájúak!
"nem muszáj valaszolnod tovább is gorgethesz, bar gondolom szükséges volt ezt a felettébb értelmes választ bepotyognod ide"
Igen, szükséges volt :) Gondoltam egy kis józan paraszti észt szivárogtatok be itt nektek a rendszerbe, hátha elkezditek nem csillagjegy alapján megítélni embertársaitokat :)
Nem lehet kijelenteni hogy valakinek milyen a személyisége az alapján hogy mi a csillagjegye mert ez nem befolyásolja azt.
Egyébként meg lehet nem tudatosan de akaratodon kívül megbélyegzel embereket az alapján hogy mi a horoszkópja. Akiknek ilyen berögzült sületlenségek járnak az eszében hogy "az összes mérleg nagyszájú" meg "az én horoszkópom nem jön ki jól X horoszkóppal tehát ezeket az embereket kerülöm". Normális ember a tapasztaltai alapján ítél meg egy embert nem az alapján hogy mikor született. Nem kötöszködésből vagy beszólásból írom csak fáj látni a józan ész és a logika ilyen nagy szintű hiányát sok embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!