Bika és nyilas munkatárs jó együttműködnek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 24. 19:17
1/3 anonim válasza:
Rosszul vagyok az ilyen kérdésektől.... 🤦
2/3 anonim válasza:
Én Bika vagyok, és a közvetlen kollégám Nyilas. Nagyon jól el vagyunk, szeretek vele dolgozni, mert intelligens, de bolond is. 😀
3/3 anonim válasza:
Jól. A bika barátságos, jó társaság, még ha olyan fafejű is. És személyiségileg munkatársnak is passzol egy nyilashoz. Főleg ha nem buta. De ha buta is... A nyilas egy alkalmazkodó ember, segítőkész, tudja a saját maga korlátait és erősségeit, és másét is. És úgy is áll másokhoz. Ha arról van szó, hogy pici segítséggel a munkatárs előrébb lesz, akkor megteszi, és ha úgy érzi, hogy tőle okosabb és éppen úgy tudnak gyorsabban közösen elörébb jutni, hogy megkérdezi vagy kikéri a tanácsát, vagy hogy magyarázzon el neki ezt vagy azt, akkor megteszi, gyorsan felfogja, és így együtt haladnak, szóval.... Nos egy nyilas mindig jó munkatárs, ja és szorgalmas is, nem nyafog, a bika pedig nem az a fajta, akivel ne lehetne együtt dolgozni. (Egy skorpió vagy egy rák nő már annál nehezebb falat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!